Arama sonuçlarınız

1. burakusa

06 Yaris sezonum

Herkeze Merhaba, Oncelikle kullandigim motor Hakkinda biraz bilgi vermek isterim. 2003 Yamaha R6 Motor Modifikasyonlari: Full sistem Akrapovic egsoz, Power Commander USB, K&N Hava filtresi, Graves Velocity stacks ve motor U4 adi verilen yaris benzine ne gore ayarli. 520 DID ERV 3 gold zincir...
  2. burakusa

Road Atlanta AMA yarisi Speed Channel da..

Kacinizin bunu izleme imkani var bilemiyorum ama yinede yazmak istedim. Eger uydu anteni olan varsa eminim bunu seyredebilirler... Speed Channel da pazar gunu Turkiye saatiyle aksam 8 de basliyor. Ilk olarak Moto GP Portekiz ,sonra Road Atlanta Superbike(1000 cc modifiyeli motosikletler ) sonra...
  3. burakusa

Ilk yaris sezonum.

Resmi olarak ilk yaris sezonumu tamamladim. 8 yarislik sezonu,en son 2 yarisa katilamamama ragmen ,6.sirada bitirdim. Ekimde yapilacak olan buyuk finallere(Grand National Finals) a katilmaya hak kazandim. Finaller oturdugum sehir olan Atlanta da kosulacak. Cok tecrubeli oldugum bir yer degil ve...
  4. burakusa

Herkeze Selam!

Merhabalar, 4 senedir Amerikada yasayan bir Turk genciyim.Bu sene mart ayinda yarismaya basladim. WERA diye adlandirilan bir organizasyonda Florida bolgesinde yarismaktayim. Sonunda Turkce olarak kendi vatanimdan ayni zevki paylasan insanlarla yazisabilecegim bir web sitesi bulmaktan cok...

Yeni mesajlar