Arama sonuçlarınız

1. S

Arkadaşın motoru

S.a abilerim ben Ygs öğrencisiyim motor ehliyet alacak hem vaktim hem param yok onu bırakın bu Sene almamalıyım da zaten. Arkadaşın motoru var motor kitlemis 250 300 masrafı falan var dediki al yaptır sur 15 tatilin sonuna kadar sizce yaptırım 15 tatil sonuna kadar surimmi ama sonra motorunu...
  2. S

3.Sınav

Merhaba arkadaşlar ben direksiyonda 2.kez kaldım.ve 3 . defa gireceğim ama hala sürücü kursundan ses seda yok diğerleri kalan öğrencilerini aramış ama bizim sürücü kursu daha aramadı. Sizce beni aradan çıkartabilirlermi veya beni unutturabilirlermi.
  3. S

Direksiyon Sınavından Yine Kaldım

Merhaba arkadaşlar bugün sınava girdik kalanlar olarak :D Neyse parkuru yaptık trafiğe çıktık . Ben güzergahı bilmiyorum . Daha doğrusu sadece gidişi biliyorum gelişi bilmiyoırum ve hocam illa ısrar ediyor sende vardın güzergahta hocam yoktum diyorum yok vardın diyor. galiba ben sarhoşken...
  4. S

Dualarınızı Eksiltmeyin

merhaba abilerim yarın kaldığım direksiyon sinavina girecem 1.sinde içinde 8 çizerken kalacam diyordum ve 8 de kalmıştım şimdi platformda diye bir hoş var.Onceden provalarda 2 kere demirden düştüm. Inşallah yarın kazanırım Yarın girecek herkeze bol şans..Dualarinizi eksik etmeyin
  5. S

Nasıl Bir sınav Nasıl bir motor

Merhaba abiler arkadaşlar ya bugün sınava girdim direksiyon sinavina ve malesef kaldım.Bu nasıl bir şeydir motor mondial 100uag debrajı çapraz bir şekilde geliyor fren desen hafif dokunmayla pusuyor motor 8 çizerken reflexten dolayı ayağımı yere dokunurdum 1 saniye bile surmedi kaldın dedi bu...
  6. S

Sıkıntılı YBR Bir yardımcı olurmusunuz .

Merhaba abilerim kardeşlerim . Ben A1 Ehliyeti alacam sınava girdim . İnşallah geçiyorumda sınavı büyük ihtimalle yaklaşık 1 ay içinde elimde olur ehliyet... Motor alma kısmına gelince yabancıdan almak istemiyorum bir abimiz var onda ybr var 2011 model 36.000 km de ve bu ybr kitledi krank falan...
  7. S

Sınav-İş-Ehliyet

Merhaba abilerim kardeşlerim. .. Ben 17 yaşındayım 18e girecem bildiğiniz üzere yaz tatilindeyiz bende lise4 e geçtim bu sene sinavim var iyi bir hukuk fakültesi kazanmak istiyorum.Bir markette çalışıyorum sabahtan akşam 9a kadar eve geliyorum çok yorgunum ders calisamiyorum ehliyet parami...
  8. S

Ehliyet Yazılı Sınavı

Merhaba kardeşlerim abilerim... Benim c.tesi yazılı sınavım var kitap verdiler hiç calismadim biraz bilgim var ama motorla ilgili sizce çalışmadan kazanabilirmiyim ? Çok konu var hangisine çalışayım anlamadımki. ... Iyi günler
  9. S

Makinesi orjinal olmayan cg ile uzun yol

Merhaba abilerim kardeşlerim... Ben hayırlısı ile 150 lilik 65 cm piston bir cg alacam Hedefim : Yaz tatilinde ise gidip gelmek ve biraz akşam takılmak (50-60km)... Okul açılınca okula gidip gelmek...(80-100km) bu hedeflerim sürekli olacak yani motor sürekli şu kmleri gorecek Motor orninalde...
  10. S

A1 ile 150 motor surmek

A1 ehliyetle150 cc sürmenin ne kadar cezası olur
  11. S

A1 Ehliyet ile 150cc motor sürmek :)

Merhaba arkadaşlar ben a1 alacam bildiğiniz üzere 125 cc ye kadar surebiliyorsun.Bu lanet sistem yüzünden apache pulsar gibi guzellikeri suremiyoruz. Peki a1 ehliyet le 150 cc motor surersek ne gibi sıkıntı çıkarırlar.Cezası ne kadar olur
  12. S

Ehliyet ve Zaman

Merhaba arkadaşlar ben motosiklet ehliyetine 1 haziranda kaydoldum 16 sında sınav var yazılı tahminen ne zaman direksiyon sınavına girerim ve ehliyetim elimde ne zaman olur..Bir abi beni korkuttu kartın sana gelmesi 3 ayı bulur dedi sizce böyle birsey varmi ? Iyi forumlar :)
  13. S

Scoter ve çalışmama sorunu

Marketin motoru scoter 3 gündür benzinsizdi benzin aldık koyduk marsa basiyoz ama gaza gelmiyor çalısmiyor ayak marsindada calismiyor acaba neyden kaynaklı ne yapmalıyız..
  14. S

Genç kardeşinize yardım edin.Tavsiyeleriniz Bekliyorum

Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım 17ye girecem a1 için kaydoldum. Ehliyeti kendi paramla alıyorum. Babamda destek çıkıyor şuan markette falan çalışıyorum ehliyeti taksit taksit ödemek için. Motoruda babama aldiracam orta durumlu bir aileyiz nefakiriz nede zenginiz.Sizce babama hangi motoru...
  15. S

Hergün 100 km yol

Merhaba arkadaşlar bende 150 lilik 65 piston 17 19 jant yani ayarlı cg motor var temiz biniyoruz.Benim kursum ve okulum olacak günde 100km yol yapacağım. Sizce düz yolda 130-150 yapiştırsam motorda sıkıntı cikarmi
  16. S

Ybr ve hız

Merhaba arkadaşlarybr almaya karar verdim 2010_2014 arası hızı artırmak için ne yapmalıyım karbüratörlü degistirmelimiyim
  17. S

Motosiklet Önerisi

Öncelikle Merhaba... Ben şuan 17 yaşındayıma a1 ehliyete yazıldım.Bildiginiz üzere 125 ccye kadar sürebiliyoruz...Ağustosta ehliyet elimde olacak.Ben yazın kursa gidip gelecem yaklaşık gidiş geliş 50km biraz uzak.ve gün icinde de sürüş yapacam.Günde yaklaşık 100km yapacam. Yaşadığım yer büyük...
  18. S

A1 Ehliyet

Merhaba arkadaşlar ben 09.10.1999 doğumluyum a1 ehliyet alacaktım yaşın tutuyormu bide 125 lige kadar vitesli vitessiz farketmez demi bide yaşım tutuyormu
  19. S

Motosiklet ve Babayı İkna Yardıma İhtiyacım Var

Merhaba arkadaşlar önce hikayemi anlatayım . Ben yazın babamın yanında çalışıyordum iyide para kazanıyordum dediki ne yapacaksın parayı bende motor alırım dedim . Babamda ne yapacan olum motoru dedi neyse 1 ay sonra ben karar vermiştim Özelliklede Şu küba çita kanuni breton sesi hızı olsun...
  20. S

Sibopmu Kesti bir bakarmısınız

bugün okuldan gelirken 20 km bir yol okul ev 2 kişiyiz motorumuz kanuni breton 150 lilik 5. viteste 120 civarı gelirken motor birden durdu yavaşladık elektirik var marş basıyor benzin var yanlız motor çalışmıyor yani gaz vermiyor sizce neyden kaynaklı iyi günler bu arada motorda 2 kişiyiz ve 120...

Yeni mesajlar