Arama sonuçlarınız

1. Erdost

Yamaha Tenere World Raid 2026

Rally pro 900 tenereden cok daha üstün bir motor, ben kesinlikle tiger öneririm. Tenere sağlam, Ama tiger da saglam, ve işçilik kalitesi tenereden üstündür. Daha çok arazi ve sert koşullarda motor sürecekseniz tenere tercih edilir, ancak bunun dışında asfalt ve diğer koşullarda Rally Pro açık...
  2. Erdost

İstanbul’da Trafik Kazasında Polis Memuruna Motosikletle Çarpıldı

Bu çocuklar yüzünden zaten motosiklet sektörüne inanılmaz bir ön yargı gelişti son yıllarda.Sahilde 80 100 le giden mi ararsin, kaldırımdan sanki kendi yoluymus gibi giden mi ararsın, hiçbir kuralı dinlemeden trafikte ilerleyen mi ararsın, ve bunun gibi saçma yerlerde saçma hızlara çıkıp...
  3. Erdost

İtalya 2025 Ocak-Ekim ayı skuter satışları

Voge un adv yelpazesi çok geniş, 4 tane modeli var yıllardır BMW ye adv motor üretiyorlar. Zontes ADV listesine yeni yeni giriyor, hepsinden ayrı bir yol izliyor, herhangi firmayla ortaklık yaptı mı bilmiyorum, ancak bildiğim kadarıyla yapmadı. Özellikle yeni çıkan scooter modellerinde ürün...
  4. Erdost

Japonlar için tehlike çanı çalıyor Voge RR500S 4 Silindir

Çin üretimi veya uzak doğu üretimi motorların bizde fiyatı Avrupa'nın iki katı olacak deniyor döviz bazında. Bu fiyatlara çok zor.
  5. Erdost

Rks Rz250S Branda Tavsiyesi

Merhaba; Standart motosiklet brandasi uyuyor https://ty.gl/rxh86glie9fw9 Ben bunu kullanıyorum 250 M(Rz250s) için
  6. Erdost

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Geliyorlar.. https://youtube.com/shorts/VR8xAG307Bo?si=ugYgj0VhnhGbVatD https://youtube.com/shorts/pixNDnZiyHQ?si=m7DaF9ItQqjsCIaE Çin dandik yeaaa. Valla bu seneden itibaren, sektörü darmadagin edip içinden geçmeye geliyorlar, artık karşılarında GS ve Afrika'ya yarım kilo...
  7. Erdost

Daha iyi, daha yeni bir motora hiç hevesim kalmaması

Bak ben zontese biniyorum inanilmaz bir heyecan var içimde 😂😂 5 katı düşük fiyata zontes aliyorum, kaç kat pahalı motorları herhangi bir konuda tokatlayinca içim rahatlıyor 😂 Adam senin motor benden iyi durursa satarım diyor GS i 😁 Şimdi bu adamı tokatlamak kadar güzel birşey yok 😁 GS ciler...
  8. Erdost

Daha iyi, daha yeni bir motora hiç hevesim kalmaması

Zo... Almalısın acilen 🤪
  9. Erdost

D400 çalışmama sorunu 13 bin tl masraf

Tarif ettiğine göre yakıt hattında bir sorun olabilir gibi geldi, özellikle yakıt pompası filtre hattına bakmak lazım önce, bu servis eminim onlara hiç bakmamistir, yani baktigi yerler çok anlamsız bu tarif ettiğin arıza için.Konum sensörü demiş, konum sensörü bozuk olsa motor hiç çalışmaz veya...
  10. Erdost

Balcı motor zonteste kampanya yapmış

Şu Motorların nasıl tipine laf atıyorsunuz :))) Yani özellikle T2 durduğum her yerde inanılmaz dikkat çekiyor, hatta büyük CC motorların olduğu gruplarda bile dikkat çekiyor gelip soruyorlar motoru :) Üzgünüm motor gayet dikkat çekici ve akıcı bir tasarıma sahip, bunu yaparken de ıtalyan...
  11. Erdost

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

😂😂Çok sık gidiyoruz şileye mutlaka bir yerde denk gelir güzel bir tokatlarım. Bu muhabbet GS Ci arkadaşıma Zontesin frenlerinin çok iyi olduğunu söylediğimde başlamıştı.Belki GS ten bile iyi olabilir demiştim frenleri, abi öyle birşey varsa GS satar bir daha GS almam falan dedi. Şile de...
  12. Erdost

Hepsini yapay zekaya hazırlattim 😂 Gerçek gibi değil mi ? Van'dan Sirnaga giderken öyle yollardan Geçtim ki, bazı noktalar kardan kapanmıştı, ama orda zontese sallayan ne GS cileri gördüm, ne japonculari gördüm, ne de KTM cileri gördüm, oralarda gerçekleri görüyorsun, bir günde yağmur kar...
  13. Erdost

Biz Zontesle yol yapıyoruz, ne gerekiyorsa hakkını veriyoruz :) Ben buralardayken, gözlemeciler gelmiş zontes dandik yeaa diyor 😂
  14. Erdost

Zontes bunlara göre daha kapsamlı bir test aşamasından geçerek üretime giriyor, ve parça kalitesi özellikle mekanik anlamda gerçekten dayanıklı. Motor blokları ve sanzimanlarida kendi fabrikalarinda uretiyorlar bunlar çok büyük pozitif etken. Çünkü motoru kendi sasesine ve sistemine göre...
  15. Erdost

Burda markanın ismini tartışırken bu Çekik arkadaşlar deli gibi çalışmalarına devam ediyorlar, yıllardır küçük güncelleme ile milleti uten standart üreticilere nazaran takir takir yüksek donanım uygun fiyatla piyasayı sallayacak yeni modeller için çalışıyorlar. Buradaki arkadaşlar da zortes mi...
  16. Erdost

Benimle ilgili yaptığın tahminler senin zihin dünyanı anlatıyor; beni değil. Burada bilgi paylaşmaya, fikir üretmeye geldim, kişilik analizi yaptırmaya değil :) Teknik konularda konuşmak istiyorsan konuşuruz, ama ben bu seviyelerde yokum, Söylemlerinde öfke, yazdıklarında tatminsizlik ve...
  17. Erdost

Gs ile Zontesin karsilastirdigim tek noktası freniydi, okuduğumuzu anlamamız en basit yapabildiğimiz şey olmalı, evvela fikir beyan etmek için. Bunu da en yakın GS Ci arkadaşı fren testine davet ederek söyledim, önemsiz bir konuydu. Hehehe zontese hubele kontes falan filan basit ahkamlar, ben...
  18. Erdost

Yahu vallahi çok şaşırıyorum şöyle insanlar gördükçe, ya adam GS i o kadar gözünde büyütüyor ki, ben Gs im var diye yalan söyleyecek misim 😂😂 Bak bu iki fotoğraf Dayyar Ağ bii ile Salda gezimizden ve motorda babamın istediğim zaman da alıp kullanıyorum, çiftlikte bir de Crf Rally var o da...
  19. Erdost

Biz de buralardayız, Fren Testine çıkacak bir GS Ci arıyordum 😂 Birkaç saat sonra İstanbul'a geri döneceğim:) İstanbul'da mutlaka kahve içmeye bekliyorum :)
  20. Erdost

Dayyar ağ bii kaç sefer anlattım sana 😁😁Anahtarın pili bitse de bir problem yok, Bluetooth bölgesine yaklastiriyorsun açılıyor motor.Anahtarsiz iletişim kuran bütün motorlarda bu sistem var zaten. Ama pilinin erken bitmesi bir tasarım hatası, onu sonraki versiyonlarda duzeltmisler, scooterin...