Arama sonuçlarınız

1. F

bir daha hondamı asla

2011 yılında bir cbr 250 r aldım daha 10k km olmadan kol çıkardı e-5 in orta yerinde beni öldürüyordu. 2012 yılına kadar zorla değiştirttim oda 15k oldu kol çıkardı neymiş 10km geç geldim bakıma diye garanti dışı kalmış 2000 tl masraf yaptım yaptırdım. neyse servise giderim daha bakmadan arıza...
  2. F

cbr 250 r yakıt problemi banamı öyle geldi ?

merhaba arkadaşlar 2013 model 23.000 km de cbr 250 R sahibiyim bugune kadar 3 motorum 954 RR - Cbr 250 R yine garantiden değişen Cbr 250 R hiç yakıt hesaplaması yapmadım genelde 3-4 km lik mesafelerde kullandığımdan dolayı 10-20 tl alıp geçiyordum geçen fullettireyim bakalım kaç km gideceğim...
  3. F

neden 100 km binip motor satarlar ?

arkadaşlar öncelikle merhabalar mt07 almayı düşünürken karar değiştirip hafta sonları hava iyiyken binebileceğim bir süpersport almaya karar verdim biraz borca giricez ama uygun birşeyler aramaya başladım. son zamanlarda baktığımda 1 hafta önce 30binde ilanı olan motosiklet öbür hafta 13-14...
  4. F

bi sorum var arkadaşlar

merhaba arkadaşlar ismim Ferhat direk konuya gireyim dedim 2007 senesinde güvendiğimiz abi dediğimiz bir kişiye kefil olmuştum daha sonra bu kişi borcu ödememiş ve borç icraya düşmüş senet bedeli 4500 tl olan borç almış başını 11.000 tl civarı bi parayı bulmuş. daha sonraki görüşmelerimde...

Yeni mesajlar