Arama sonuçlarınız

1. S

Çalınan motoru bir saat içinde hırzın elinden almak..

Gece 3 , belde fıtık azmış 3 gündür yataktayım telefonda oyun oynuyorum. O ses .. o ses benim öten fren balatasının sesi lan!! Yaa dostlar tuvalete kalkamıyorum diyen adamı hırsız peşinde tazı gibi koşturur motor aşkı... Fırladım kalktım yataktan koştum dışarıya , yeller esiyo motorun...
  2. S

250cc motor seçimi.

Merhaba arkadaşlar , yeni motor almak istiyorum ve biraz kafam karışık , sanıyorum içimizde bir çok genç arkadaşta da var bu seçim sorunu. 36 yaşındayım , hiç araba sevgim olmadı 17 yıldır motosiklet üstündeyim. 5 metre arkamda 19 yaşında 250lik kawasaki 1 yaşında 150lik mondialim...
  3. S

Pahalı Çinliler

Piyasada yavaş yavaş pahalı çin malı motosikletler boy göstermeye başladı , peki nasıl oluyorda çinli bir motosiklet hint motorundan pahalı neredeyse japon fiyatına etiket koyabiliyor? 10 yıl öncesine kadar çin ticaret kültürü hızlı para üzerine kurulu idi. Ucuza üret/ucuza sat/çok sat/çok...
  4. S

-1 can

20 dakika olmadı kaza yapalı, altımdaki motor çinli ama üstündeki adam gerçekten motorcu , trafiği okumayı bilirim kurallara uyulacak dereceye kadar uyarım selamı asla esirgemem , problemi olanı gördüm mü dururum ama öyle bir an geliyor ki taa başından görüyorsun karşındaki saçmaladı kornayla...
  5. S

Alkolle imtihan

Pazartesi gecesi kuşadası saat 23:45 , sakin sakin evime gidiyorum hızım en fazla 65 , aynadan bir gördüm ki amcam yapıştırmış ayağı gaza bir geliyorki rahat yüzün üstünde ve park etmiş arabalardan kaçacak alan yok mecburen gaz kökle vites art , gaz kökle dedim ki tamam artık arkamdaki arabadan...

Yeni mesajlar