Arama sonuçlarınız

1. elessartt

2014 Kawasaki Ninja 300

Marka: Kawasaki Model: 2014 Ninja 300 KM: 16500 Renk: Siyah Fiyat: 16,500TL Açıklama: Bakımlı ve dolu. İl/İlçe: Ankara/Yenimahalle İletişim: Mesaj yolu ile iletişime geçebilirsiniz. Malum site ilan no: 570582098
  2. elessartt

Ankara'da lastik değişimi ve balans yapacak yer?

Merhaba arkadaşlar, Lastikleri değişeceğiz fakat Ankara'da makinesiyle motosiklet lastiği değişimi ve balans yapan yer var mı? (Motomekanik ve superbike oto haricinde ikiside çiftine 100TL fiyat biçiyorlar) Bizim transit in 4 lastiğini değiştik balans dahil 30tl para verdik serviste bu nedir...
  3. elessartt

Motosiklet için sticker/decal

Merhaba arkadaşlar, Yeni motoruma bir sticker yaptırmayı düşünüyorum. Arabalar için yapan birkaç yere sordum fakat istediğim gibi yapamayabileceklerini söylediler. Sizin bildiğiniz sticker yapan bir yer var mıdır? Ninja300'ün winter edition'daki ninja yazısı ve çizgileri çok hoşuma gitti. Hali...
  4. elessartt

Bursa Kawasaki Servis

Merhabalar arkadaşlar, Kısmetsa Bursa'dan bir kawasaki motosiklet alıcaz. Haliyle motoru göstermek için bir servise ihtiyacımız var. Kawasaki sitesinde Bursa'da olan 3 adet servis görünüyor. Nezir Batut Motosun Kocaman Oto Bunlardan hangisi iyidir yada geçmişi olupta şu servis daha iyidir...
  5. elessartt

Honda Honda Rebel 300 ve Rebel 500

Honda Rebel 300 286cc Sıvı Soğutmalı - 4 zamanlı Silindir Çapı ve Yüksekliği - 76mm x 63mm Sıkıştırma Oranı - 10.7:1 Ön Fren - Hidrolik disc Arka Fren - Hidrolik disc Ön Lastik - 130/90-16 Arka Lastik - 150/80-16 Sele Yüksekliği - 69cm Islak Ağırlık - 160kg Depo - 11L Honda Rebel 500...
  6. elessartt

Ankara'da A2 ehliyet kursu?

Merhaba arkadaşlar, B Ehliyetim var. Artık A2 ehliyetimi de alıp motosiklet dünyasına adım atmayı amaçlıyorum. Forumda arama yaptım ancak eğitim veren yerler ya bana uzak yada fiyat olarak biraz fazla kaçıyor açıkcası. Yenimahalle merkez 'de oturmaktayım. Metro yada toplu taşıma ile ulaşımı...

Yeni mesajlar