Arama sonuçlarınız

1. Memoleyta

Acil yardımınız gerekiyor basit birşey

Arkadaşlar telefondayım bilgisayarım yok yapamıyorum. Bana acil olarak turuncu arkaplanın üzerine siyah renkle ve büyük harflerle turuncu yazılmış bir görsel gerekiyor lütfen yardım edin.. Arkaplan rengi: turuncu Yazı rengi: siyah Yazılacak yazı: TURUNCU
  2. Memoleyta

Max Hız Geliştirmek ?

Arkadaşlar Honda CB 125 e motosikletim var bildiğiniz üzere. Max hız olarak en fazla 110'u gördüm. Geliştirmek için ne yapılabilir *?
  3. Memoleyta

Honda CB 125 E Tiger Egzoz

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi cb'me Tiger Trioval 780 egzoz takmak istiyorum. Düşüncelerinizi almak istedim. Artıları eksileri ne olur yardımcı olursanız sevinirim...
  4. Memoleyta

istanbul honda bayii

Arkadaşlar motoru çanakkaleden aldım ve Istanbula getirdik. Bahçelievler de oturuyorum. Önerebileceğiniz bayii var mı çok uzak olmayan. 12bin bakımı için gotürücem ilk defa yetkili servise giricek iyi bakılmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  5. Memoleyta

Virajları dönemiyorum Honda CB125E

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi virajları dönemiyorum. Çok kişiye sordum çok araştırdım. Biri sağa dönerken sola yat dedi, biri gazı kes debriyaja bas dedi. Biri gazı kökle donemezsen sunu yap dedi. Nolur yardımcı olun. Tecrübeli abilerimın arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.
  6. Memoleyta

Honda CB125E Max Hız

Herkese merhaba arkadaşlar. Motoru 8.800 km'de satın aldım. Aksesuarlar dışında değişen parçası ve hiçbir kazası vuruğu kırığı vs. yok. Ataklığı mükemmel, tork desen 125cc için gayet iyi. Tek sıkıntım yüksek hız konusu. 3 arkadaş otobana çıkıp tatil beldelerine gidiyoruz. Diğer 2 motor Honda...
  7. Memoleyta

Honda CB125E

Herkese merhaba arkadaşlar. Motoru 8.800 km'de satın aldım. Aksesuarlar dışında değişen parçası ve hiçbir kazası vuruğu kırığı vs. yok. Ataklığı mükemmel, tork desen 125cc için gayet iyi. Tek sıkıntım yüksek hız konusu. 3 arkadaş otobana çıkıp tatil beldelerine gidiyoruz. Diğer 2 motor Honda...
  8. Memoleyta

Çanakkale - Istanbul

Arkadaşlar herkese iyi gunler öncelikle. Çanakkaleden yeni aldigim motorumu istanbuls götürmek istiyorum. Yaşım 18 ehliyete kaydoldum ama henüz almadım. Yani ehliyet yok. Yolda çevirme olur mu olursa nerelerde olur yardimci olabilecek var mı?
  9. Memoleyta

istanbul-çanakkale

Arkadaşlar çanakkaleden bir motosiklet aldım istanbula dönmek istiyorum yolda çevirme falan olur mu acaba ehliyeti daha almadım yaş 18 ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ---------- Upp cevap arkadaşlar çok önemli