Arama sonuçlarınız

1. Ş

Kask Önerisi İstiyorum

Merhaba arkadaşlar yeni bir kask almak istiyorum ama bütçem 300-400 tl arası bu fiyatlara güzel ve çok rüzgar almayan kasklar varmıdır şimdiden herkeze teşekkür ederim :) :)
  2. Ş

Aksiyon kamera önerisi.

sj4000 wifi almayı düşünüyorum sizce işimi görürmü ve hangi siteden almam gerek şimdiden teşekkür ederim.
  3. Ş

Yardim edin cildiricam

Kullanmakta oldugum mondial 100 uag var sikayetimi soyliyim motorla düz yolda giderken durmadan tekliyor kendini geriye atiyor bide egzozundan hani kaynamis su fokurdarya oyle bir garip ses cikartiyor alt motordada feci derecede ses ve titreme oluyor sizce neden yapiyor olabilir basindan gecen...
  4. Ş

Düşünceniz nedir?

Yamaha Nmax 125 Ybr 125 ESD Honda Pcx 125 Cbr 125r Bajaj Pulsar 200NS Şimdi arkadaşlar yeni motor almaya karar verdim liste olarak bunları çıkardım.Alıcağım motor şehir içinde kullanıcam arada bir şehirler arası yolculuk yapmayı planlıyorum ekipmanlarım var ama hangi motoru almalıyım bir...
  5. Ş

Bajaj pulsar 200 NS

Selamun aleykum arkadaslar yeni motor almayi dusunuyorum aklimda bajaj pulsar 200 NS var dusunceleriniz nedir nasil bir motordur tavsiye edermisiniz simdiden tesekkurler. Tekeriniz düz bassın.
  6. Ş

Arkadaslar motor tavsiyesi istiyorum

Herkeze merhaba arkadaslar yeni bir motorsiklet almayi dusunuyorum elimde max 8.000 tl var ama ne alsam karar veremiyorum her turlu motor olur ne tavsiye edersiniz
  7. Ş

Motorumdaki sıkıntı nedir sizce ?

Motorumla 100km bir yere gidip geldim gelirken biraz hiz ondan sonra motor kendini durmadan ileri geri atmaya basladi servis yerine gosterdim yagmurda kalmisti motor su kacmistir dedi ustama goturdum sibob kaymis gibisinden bisiler dedi sizce sıkınti nedir basina ayni durumdan gelen varmi ?
  8. Ş

Surucu belgesi dosyayi suresi

Arkadaslar bn dosyayi daha bugun aldm ama dosyayi verilis tarihi 20.12.2015 1 ay olmus bisi olurmu acaba
  9. Ş

Motor tavsiyesi

Selamun aleykum arkadaslar sizlereden 3.000tlye yakin fiyatlarda motor onermenizi istiyorum beni 2 sene idare edebilick bir motor lazim simdiden tesekkurler
  10. Ş

Arkadaşlar Yardım edin

Elimde 3.000 tl param var mondial marka sıfır motor almayı düşünüyorum aklımda masti,masti x,uag var bu 3ünde kararsız kaldım tavsiyeniz ne olur 150 masti almayı düşünür gibiyimde :D
  11. Ş

Tavsiye bekliyorum (ilk motorum)

2.000 tl maximum param var ilk motorumu almak istiyorum ogrenciyim okula ve ise gitmek icin alicam vitesli vitessiz fark etmez uzun sure kullanabilicegim motorsiklet tavsiyelerinizi bekliyorum
  12. Ş

Tavsiye bekliyorum

Elimde max 3.000 tl var arkadaslar bana ikinci el sehir icinde kullanabilicegim bir motor onerirmisiniz tesekkur ederim
  13. Ş

Bilgi almak istiyorum sizlerden

Yamaha servisinden 2014 model beyaz-siyah sifir ybr 125 ESD kasa alicam ancak modeli 2014 model bi sikintisi olmaz dimi simdiden tesekkurler
  14. Ş

Arkadaslar yardim edin

Arkadaslar kendime motor alicam ilk motorum olucak cb125e veya ybr 125esd almayi dusunuyorum ama etrafimdaki motorcu arkadaslarim esdyi tavsiye etmiyor bende size danismak istedim bana ne onerirsiniz max 6bin tl param var asiri benzin yakmayan bir motor onerin beni pisman etmiyecek uzun sure...
  15. Ş

YBR 125 ESD mi PCX 125 mi

merhaba arkadaşlar motor almayı düşünüyorum ilk motorum olucak ybr 125 esdmi tavsiye edersiniz pcx 125 mi ikisi arasında gidip geliyorum karar veremedim alıcağım motor 2.el olucak şimdiden teşekkür ederim :)
  16. Ş

selamun aleyküm

merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum elimde 8bin lira var motor almayı düşünüyorum aklımda honda pcx 125 var eğer başka önerileriniz var açığım alıcağım motorla hem işe hem okula gidicem motor deneyimimde var pcxi mi yoksa başka motor mu önerirsiniz şimdiden teşekkürler