Arama sonuçlarınız

1. I

moto fuar

arkadaşlar merhaba 28 şubatta başlıyacak olan motosiklet fuarına geçen sene gidemedim bu sene nasipse gitmek istiyorum önceden bilet alanlar var biz gittiğimizde girişden bilet alabiiliyor muyuz ikincisi gidenlere sormak istiyorum tam anlamıyla beklentileri karşılıyor mu acaba fuar
  2. I

bakım sorunu

abilerim malum kış ayındayız fakat ben yinede motosiklet kullanmak zorundayım ancak motosikletim 10.000 km de bakıma girmesi gerek aldığım bayide uzakta şimdi ben bi kaç ay daha beklesem ve motosikleti bu arada kullansam motorum zarar görür mü ?
  3. I

piyasa sizden sorulur

arkadaşlar daha önce sormuştum yamaha R25 mi yoksa honda 250 cbr mı diye karar verdim sizinde çok yardımınız oldu saolun :) şimdi son olarak bişey daha danışmak istiyorum sizlere bi arkadaşımın motoru var R25 onunla takas yapıcaz benim ybr'yi ben piyasayı pek bilmem acaba üstüne ne kadar para...
  4. I

honda mı yamaha mı

abilerim sizlere bi konu hakkında bilgi almak istiyorum ben 250cc'lik motor alıcam şimdi yamahadan hondaya geçiş yapmayı düşünüyürum acaba yamaha yzf r25 mi alsam ki aklım hep bunda yoksa klasik olarak honda 250 cbr mı alsam ?

Yeni mesajlar