Arama sonuçlarınız

1. R

Arkadaşlar kararsızım yardımcı olurmusunuz....

arkadaşlar bugün bir iş teklifi aldım ama henüz sartları konuşmadık ve çok kararsızım. honda 150 cbf motorum var ve İstanbulda Maltepe - Ümraniye arası kuryelik yapacagım. Hergün 5 defa git gel yapacagım , yol 25 km. yani git gel 50 km yapıyo akşama kadar 250 km yapar. benim kendime alacagım...
  2. R

Motoruma alarm taktırmak istiyorum.

Arkadaşlar motora alarm taktırmak istiyorum .kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi . Hangi marka iyidir çok fazla bütçem yok ne önerirsiniz . İki özellikli olsun istiyorum alarm ve motoru kumandadan çalıştırma özelliği olacak . Fiyatlar nedir bana ne kadara çıkar...
  3. R

Motosikler alarmı nasıl takılır...

arkadaslar öncelikle iyi akşamlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun . iki gündür aklıma takılan birsey var malüm istanbulda motorumuzu buhafaza edebilecek bir yerimiz olmayabilir. bende küçük te olsa bi tedbir amaclı alarm takmak istiyorum motoruma.sanırsam iki çeşit alarm varmıs ; akü gücü...
  4. R

Honda cbf 150 arka dişli değiştirmeyi düşünüyorum...

Arkadaşlar motorumun arka dişlisini değiştirmeyi düşünüyorum . Forum sitelerinde okudum cbf motorlarda arka zincir dişlisi 43 dış oluyormuş benim motor 2013 model , ben bunu 40 dişe düşürmeyi düşünüyorum . Hem motor hızı biraz artsın hemde motor deviri biraz düşsün motor bağırmasın istiyorum ...
  5. R

Honda cbf 150 hız sorunu acil yardim...

arkadaşlar honda cbf 150 2013 model motorum var motoru yeni aldım herseyi güzel ama tek sıkıntısı hız. Motor gitmiyor abi tek kişi düz yolda 90 hafif rampa aşağı son gaz 95 yapiyor . Millet söylüyor benim motor 120 , 130 yapıyor ama benimki gitmiyor abi . Bilgisi olan arkadaşlar yardim edin ne...
  6. R

Honda cbf 150 bakıma soktum motor titremeye başladı...

Arkadaşlar 2 gün önce motoru normal bakim için servise götürdüm yağ değişti hava filtresi değişti ve sibop ayarı yapıldı motor 2013 cbf .aslında sıboplar iyi durumda dedi baktı . Ufak defek yerleri baktı zinciri falan yağladı . Tmm dedi servisten çıktım motora bindim yola çıktım ve motor eski...
  7. R

Honda cbf 150 kısa far yanmıyor acil yardim...

Arkadaşlar motorumun kısa farı yanmıyor geçen aksam yolda giderken birden karardi ve daha yanmadı.uzun far ile eve geldim şuan uzunlar yaniyor. Ampulü değiştirecek olsam serviste orjinal ampulü ne kadara değiştirirler. Veya beyaz ampul taktirsam ne kadar tutar ve önerebileceğiniz ampul markası...
  8. R

Honda cbf 150 motor gitmiyor acil yardim...

Arkadaşlar motoru yeni aldım 2013 model . Tek kişi hafif rampa aşağı 90 yapiyo. İki kişi düz yolsa 80 falan ancak yapiyo . Motor iyi durumda temiz ama gitmiyor sebebi ney olabilir yardımcı olursanız sevinirim...
  9. R

Honda cbf 150 bakim fiyati...

Arkadaşlar öncelikle s.aleykum. 2013 model cbf aldım yeni 45.000 de motor yol yapmış ama temiz motor. İstanbulda honda servisine goturcem bakim için. Yağ değişimi , buji değişimi ve sibop ayarı yaptırmayı düşünüyorum ek olarak hava filtresi falanda duruma gore değiştirebiliriz.bütün işlemler...

Yeni mesajlar