Arama sonuçlarınız

1. S

Honda Pcx 125 2015 Model (5200 km)

Motosikletimi 2015 Ağustos ayında Honda Konşuk Motor'dan satın aldım. Bu süre içinde gayet temiz kullandım. Sadece aldığım hafta bi yan yatma, geçen ay ise park halindeyken -muhtemelen kasıtlı bir hareket sonucu- devrilmesi gibi iki ufak kaza atlattım. Satacağım için tamir ettirdim ve şu an...
  2. S

Kasko Hakkında Soru (Park halindeki aracımdaki hasar)

Merhabalar, Bugün sabah uyandığımda sürekli park ettiğim yerdeki, zincirle bağladığım motosikletimin devrildiğini gördüm. İşin ilginç tarafı kaldırımda olan hadisede (neden kaldırım diyenler olabilir, otoparkta hırsızlık olayı yaşamıştım) motosikletin sağ ayna bağlantısında bükülme var ama...
  3. S

Beşiktaş Çıkışı Köprü Yolu Kaza

Dün gece 05:00 civarlarında Beşiktaş çıkışı köprü girişinden önceki son virajda bir kaza gördüm. Ambulans ve polis olay yerindeydi, hatta ben geçerken trafik durmuştu. Motosiketi tam göremedim ama Grom olduğunu zannediyorum, ön taraf pert sayılır. Forumda aradım ama bulamadım, tanıyan varsa...
  4. S

HGS Bandı

Merhaba, Soru biraz amatör gibi olacak ama yöntemlerinizi merak ettim. Ben de bu sayede en pratik çözümü bulabilirim diye düşünüyorum. HGS bandı bildiğiniz gibi tek adet ve onu motosikletin rüzgarlığa ya da ruhsata koymak gibi klasik seçenekler mevcut. Ruhsata koyup geçiş esnasında göstermek...
  5. S

Kediye Çarpıp Kaçan Haysiyetsiz

Bu başlığı öfke ve biraz da duyarlılık yaratmak için açıyorum. Bugün İstanbul Kadıköy'de yolda yaralı bir kedi buldum. Önümdeki iki araç caddede çırpınan kediye vurmamak için manevra yapınca fark ettim, hemen durum hayvanı kaldırıma aldım. O çok övülen 153'ten tutun belediye hizmetlerine kadar...
  6. S

Trafik Canavarlarını Kayıt Etmenin Önemi

Merhabalar, Hemen hepimizin neredeyse her gün karşılaştığı trafik canavarlarını kayıt altına almak ve ayrıca eğlenceli videolar çekmek için bir SJ 4000 wi-fi aksiyon kamerası aldım. Bu sayede ters yönden sokağa giren çöp kamyonundan iki motosikletin arasından tek bir motosikletin geçmeyeceği...
  7. S

Motorum Çalınamadı

Merhaba, Az önce şans eseri arkadaşla bakkala diye çıktığımızda hırsız bizi görüp kaçtı. Pcx'deki kontakt yerinin sağında bir delik var, orayı açmış. Direksiyon kikidini açmış fakat kontakt çalışmıyor. Bunun için ne yapabilirim?
  8. S

Motosiklet Vlog

Çok başarılı motosiklet vloglarını gördükçe ben de buna benzer bir şeyler yapmaya karar verdim. Kesinlikle profesyonel, teknik açıdan değil tamamen eğlencelik ve kurgulanmış videolar çekiyorum ve böyle devam edecek gibi. Herkesi beklerim, sorularınız varsa cevaplamak isterim.
  9. S

Uygun Intercom

Bugün kaskımı değiştiterek Nolan N86 kask aldım. Şimdi buna uygun ya da daha basit bir intercom almak istiyorum. Müzik dinleme de olabilir ama şart değil, ne tabaiye edersiniz? Şu an sahibinden'de bazı alternatifler var, ebay'dan da alabilirim...
  10. S

Honda PCX 125 Grenaj

Merhaba, Bugün yaptığım ufak kazada motorun sol grenajı kırıldı, üstte de biraz hasar var ama boyayla vs. giderilebilir gibi. Honda serviste ortalama ne kadar ücret olacaktır, yan sanayi parçayla garantiyi bozmak istemiyorum. Bu konud servis tavsiyesi verebilecek olan var mı?
  11. S

İlk hafta İlk Kaza

Merhaba, Motor kullanmaya 2 ay önce başladım. Ufak tecrübeler sonrasında Honda PCX 125 almaya karar verdim. Henüz ilk haftam dolmadan 170. kilometrede kazayı yaptık. Kadıköy Belediyesi'nin orada rögar kapağını son anda görünce, normalde yapmayacağım bir telaş yüzünden ön freni kullandım ve...
  12. S

Merhaba / PCX 125

Herkese selamlar, Yaklaşık 4 gün önce ilk motorum olan PCX'i aldım. Honda'nın güvenli sürüş kurslarına katılmadan önce sakince yolları gezmek, biraz alışmak için kısa yollar yapıyorum; Bostancı-Kadıköy vs. gibi. Daha öncesinde iyi bir bisiklet sürücüsüyüm, 2 ay kadar da elektrikli scooter...

Yeni mesajlar