Arama sonuçlarınız

1. basto

Enduro Tavsiyeleri

CBF 1000'den sonra enduroya geçmek istiyorum. Nasipse bu hafta motorum satılıyor. Şimdiden arayışlara başladım. Alternatifler arasından çıkamadım, yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle amacımı belirtmek istiyorum. Motoru ya hafta sonlarında ya da uzun turlarda kullanıyorum. Hafta sonlarında...
  2. basto

BMW AIRFLOW MONT PANTOLON TAKIM 58 BEDEN

Az kullanılmış BMW yazlık setimi beden olmaması nedeniyle satıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-bmw-airflow-mont-pantolon-takim-58-beden-464334523/detay/
  3. basto

CBF 1000 Bakımı Hk

Merhaba arkadaşlar, 2012 model bundan tam 5 yıl önce trafiğe çıkan bir CBF 1000'im var. Ben Ekim ayında 13500 km iken aldım, şu an 17200 km'de. Daha önceki 2 sahibi ilk bakım hariç serviste yaptırmamışlar ve bakım kaydı yok. Ben de aldığımda para olmadığı için sadece yağ ve arka balata...
  4. basto

BOLU YEDİGÖLLER SÜRÜŞÜ

Forumdaki ilk videom. Keyifle izlersiniz umarım https://youtu.be/QFdOqauFpoI [ YT]https://youtu.be/QFdOqauFpoI[/YT]
  5. basto

Satılık Dunlop D222 120/160 Lastik Seti

Değerli arkadaşlar, Yeni lastik almış olmam sebebi ile 5300 km yapmış olan, dişleri yerinde, hatası olmayan, hor kullanılmamış orjinal lastikleri satıyorum. 120/160 R17 ölçülerindedir. Lastikler beni kullandığım süre boyunca üzmemiş olsa da racing tipi lastiğe geçtiğimden böyle bir değişiklik...
  6. basto

Güneş Vizörlü Kask Seçimi

Değerli dostlar, Shoei GT Air X Lite 702 GT Shark Speed R Bu 3 kask arasında karşılaştırma yapar mısınız? Açıkcası denediğimde Shoei kafamı sıkıyor, Shark da sıkı ama daha rahat. X Lite 702 bulup deneyemedim, 802 denedim eğer kalıpları aynıysa en rahatı oydu.
  7. basto

SJCAM SJ4000 Video Bölme Sorunu

Günaydın beyler. SJ cam kullananlar sorum size, kamera kendi kendine habire videoyu durdurup yeni videoya geçiyor. Ama bunu anlamsız sürelerde yapıyor. Bazen yarım saat sonra, bazen 10 saniye sonra videoyu durdurup yeni video'ya geçiyor. 1 saatlik bir yolu kendi kendine 6 videoya bölüyor mesela...
  8. basto

CBR 500 LASTİK TAVSİYESİ, HIZ ENDEKSİ

Dostlar, Alternatifler aşağıdaki gibi: 1- Rosso Corsa - En iyi kuru yol tutuşu, düşük km ömrü, ıslak zemini nasıldır bilmiyorum. 2- Rosso III - Yeni çıktı, kullanıcı yorumları nasıldır? 3- Rosso II - Çok memnundum eski motorumda, ıslak zeminde performansı PR 4'e göre nasıldır? 4- Pilot...
  9. basto

Klişe İkinci Motor Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Nisan'dan beri Duke 200 kullanıyorum. Motoru kullandıkça şunları farkettim: + Motorun hafifliği bir çok kez beni kurtardığı gibi, aynı zamanda durur hızlarda elle dahi taşıması çok büyük kolaylık sağlıyor. + Küçük ve kıvrak yapısı sayesinde yoğun trafikte kullanmak dar...
  10. basto

Motosiklet Kullanırken Kol Saati Kullanıyor musunuz?

Selamlar, Kol saatlerine fena meraklıyımdır. Hatta bir saat forumunda yöneticilik görevi de yapıyorum. Motosikletle yoğun ilglenmeye yeni başladım. Öncesinde saatlerle yatar saatlerle kalkardım. Şimdi iki aşkım var diyelim :) Tabii biz mekanik saat severler için motosiklet ölüm demek, çünkü...
  11. basto

A2 Sınavı

Arkadaşlar bugün sınava girdim. Slalom ve 8 dönüşü yapılan ilk bölümde sinyal kullanmadım. Kullanmam gerektiğini söylediler. Trafikte bir kere sinyalim açık kaldı 5-6 saniye kadar. Bir kere arabalar arasında sıkıştım, sola da geçemedim kalabalıktan ötürü ve saçma bir ani fren ile ayakları...
  12. basto

Full Sırtlık mı yoksa Mont içi Sırtlık + Bellik mi Önerirsiniz?

Arkadaşlar merhaba, Acemice bir sorum olacak sizlere. Aldığım montun içine sırtlık da aldım (Daniese sert kabuklu). Buna ek olarak bel bölgesi için bellik de almak istiyorum. Böylece tüm alanı korumuş olurum diye düşünüyorum. Ancak, sizce bu ikisini ayrı ayrı kullanmaktansa full sırt koruması...
  13. basto

İstanbul'dan Selamlar

Merhaba arkadaşlar, Yeni bir sürücü olmaya adayım. Uzun yılardır korkuma yenilip cesaret edemiyordum, bu sene ne olduysa tutku korkuyu yendi :) İsmim Murat. 29 yaşındayım. 20 senedir kayak yaparım ki motora beni en çok özendiren şeylerden biridir kayak. Eskiden çok bisiklet sürmüşlüğüm ve...

Yeni mesajlar