Arama sonuçlarınız

1. X

Kontağı çevirince devir sona dayanıyor

Merhaba arkadaşlar motoruma geçen pazar günü subap ayarı yaptım göz kararı ile doğru yaptığımı düşünüyorum kickstart ile hafif dokununca çalışıyor sesi azaldı fakat bir sorun kontağı çevirince devir sona dayanıyor sonra hemen geri düşüyor motor çalışırken sorun yok neden olmuş olabilir acaba...
  2. X

Nerede camfrog kullanıcıları :)

Camfrog kullanıcılarını nickleri ile görelim en son 5 sene önce girmiştim nickim C0P idi ;)
  3. X

Tahminen 2 veya 3 hafta önce kaybolan Apachenin sahibi nerde Gosmanpaşa yıldıztabya

Sahibi varsa bana ulaşsın numaram kayıtlı
  4. X

Honda cgl ön amortisör keçesi ölçüsü lazım

Olay başlıktan ibaret :)
  5. X

Honda cgl ön amortisör keçesi için yardım

Arkadaşlar sizden bir konu hakkında yardım etmenizi rica ediyorum honda cgl 125 motorumun ön amortisör keçesi yağ sızdırıyor 1 haftadır aramama rağmen bulamadığım gibi ölçülerini de öğrenemedim bana ölçülerini bulmamda yardım etmenizi rica ediyorum bugün şirinevlerden kardeşime aldırdım cg için...
  6. X

Kullanılmamış 2. El Yedek parça cbf için

Honda cbf mafsal burcu takımı cbf dişli göbeği ve 15t 42t dişli var isteyen olursa 70 tl ye vereceğim mafsal burcu hiç kullanılmadı diğerleri 1 gün kullanıldı unutmadan cbf arka jant da var elimde onu da vereceğim 90/90/18 lastik ile istenirse 100 tl lastikte sıfır gibi 1 tane fitil var çivi...
  7. X

Bu motor alınır mi? Yamaha ybr 125 esd

Uygun fiyata Yamaha ybr 125 esd var bunun vites yayı sorunlu sizce alsam mi tahminen ne kadar masraf ederim
  8. X

Motosiklet takası için yorum

Merhabalar bende hurda belgeli 2007 model honda cgl var motor kısmına aldığım kişi 600 tl verip 150 lik yaptırmış ben sıfır kaporta sinyal far stop zincir dişli taktım yağını yeni değiştirdim motorda sorun yok tek sorun yeni akü istiyor Burada ybr hakkındaki paylaşımlar yorumlar beni ybrye...
  9. X

Gaz verince farlar parlıyor :)

Gaz verince farlar canlanıyor ve parlıyorsa akü bitik demektir doğrumudur
  10. X

Kaldırım ne demek neden yapılmıştır

Altını siz doldurun düşündükçe geriliyorum allah akıl fikir versin şu yayalara belediyeler çalışıp rahatimiz ve güvenliğimiz için kaldırım yapmışlar malesef en gencinden en yaşlısına herkes taşıt yolunu kullanıyor buna bir anlam veremiyorum kaldırımda rahat edemedikleri için mi kullanmıyorlar...
  11. X

Motorun yağı doğurdu :)

Evet yanlış duymadınız bizim motor yağı doğurdu dün akşam motosikletin yağını değiştirdim değiştirmeden önce açılmamış yağ kutusunun üzerine işaret koydum motordan çıkan yağın eksilip eksilmediğini anlamak için neyse yağı değiştirdim değiştirirken eski yağ biraz da döküldü ona rağmen motordan...
  12. X

.yaz mevsiminde hangi yağ kullanılır

İstanbul'da yaz mevsiminde 150 cc lik motorda kullanılabilecek en uygun yağ hangisi olur not motoru hiç yormuyor hız yapmıyorum kısa mesafelerde kullanıyorum en fazla sürekli olarak 1 saat kullanıyorum hadi 1.5 saat olsun çok nadir 80 km/h a çıkıyorum uzun mesafe değil 5 dakika ancak
  13. X

Serkanadh13 den aldığım zincir değişti motor kendine geldi

Motorumun zincirini değiştirdim motorun torku da hızı da arttı daha da seri oldu bilen bilir bilmeyen faydalanmış olur selam ve saygılar zincirin güzel serkan hocam tskler
  14. X

Merhaba

S.a ağalar s veya m beden kaliteli kask ayna takılabilen fren üst merkez ( fren hidrolik yağ kutusu ) arka (artci basamak ) kırmızı alt sakal kırmızı ön jant güzel kaliteli elcik kırmızı gidon topuzu komple far iyi birşey olsun kare yuvarlak farketmez 18 inç yıldız şeklinde çelik ön jant bu...

Yeni mesajlar