Arama sonuçlarınız

1. T

Transalp 650 için zincir yardım

Arkadaşlar bizim transalpin zincir dişli takımını orijinal olarak honda serviste 3 sene önce değiştirmiştik.Ancak zincir bollaşıp gerecek mesafe kalmayınca bi ustaya bakla aldırdık.Ama becerememiş , şimdi zincir çok dengesiz dönüyo.Sürtme yapıyo.Honda servisi aradım , tek zincir 700 küsür lira ...
  2. T

Racing motor kullanıpta hayatta kalabilen aramızda kaç kişi var?

Racing = Ölümdür diyoruz.Her sezon onlarca kaza haberi ile karşılaşıyoruz.Biliyorum ki istatistikler en çok ölümlü motor kazalarının sebebinin Racing veya Naked(Çıplak racing) olduğunu söylüyor.Bizzat MT'nin kalbimizde yaşıyorlar kısmına girerek kendimce bir istatistik çıkardım.Ölümlü motosiklet...
  3. T

Bundan sonra trafikte makas atana deli muamelesi yapılacak

Emniyet'ten trafik magandalarını 'delirtecek' karar. Artık trafiği tehlikeye düşürenler "Akli dengesi yerindedir" raporu almak zorunda. İstanbul'da otomobille "zikzak" çizerek, trafiği tehlikeye düşüren magandaların ehliyetine, "Akli dengesi yerindedir" raporu alacağı güne kadar el koyacak...
  4. T

Go Pro Hero 4 videolarını hangi programla editlemek lazım

Arkadaşlar Go Pro ile çektiğim videoları Go Pro'nun sitesindeki orijinal programı Go Pro Studio ile editliyorum fakat bariz şekilde kalite düşüşü oluyo.Siz hangi programları kullanıyosunuz , videoyu kesmek , yazı eklemek ve müzik eklemek için?
  5. T

Transalp 650'yi satıp ne alalım

Arkadaşlar , kardeşimle ortak transalp 650 aldık.Motor bizi bi kere bile üzmedi.Biraz masrafı oldu.Lastik , zincir dişli değiştirdik ama zaten 2005 model motor alınca bunların değişimi gayet normal.Şimdi ben diyorum ki bunu satıp daha yeni bir model transalp 700 alalım.Mesela 2011 model 20 bin...

Yeni mesajlar