Arama sonuçlarınız

1. SicK_BoY

Korumalı Pantolon Aranıyor!!

Herkese selamlar arkadaşlar, Yeni bi motosiklet almamla birlikte bu aralar bi kaç ekipmana ihtiyacım var, gerçi şu anda tek ihtiyacım olan şey korumalı tekstil bir PANTOLON...(mümkünse kot olmasın :) ) Dolabını boşaltmak isteyen olur, eskisini satıp yeniyi alıyım diyen olur ne bileyim artık...
  2. SicK_BoY

Custom Değişikliği ve Mauyeneden Geçerlilik

Arkadaşlar öncelikle hepinize çok çok selamlar uzun zamandır forumdan uzak kalmıştım ne kadar da kötü etmişim inanın şimdi anladım... Sizlere sormak istediğim bir kaç soru var umarım bana yardımcı olursunuz? Öncelikle sizlere motorumu tanıştırmak istiyorum işte benim dünyalar güzeli estetik...
  3. SicK_BoY

Özel bir HONDA VT 600 SHADOW...MECBUREN SATILIK!

Arkadaşlar, özenle ve titizlikle customise ettiğim motorumu mecburen satıyorum ilgilenen arkadaşlara duyrulur... ::surprise Satma sebebim ABD ye gidecek olmamdır arkadaşlar onun dışında aklınızda hiçbir soru işareti oluşmasın... Mecburiyetten satmak zorunda olmasam zaten satmam fakat paraya...
  4. SicK_BoY

" VT 600 Shadow 94 - 2000 Model " Satan "

Özür dilerim kurallar gereği bu konuyu buraya açmamalıyım fakat burdan da görülmesini ve bir an önce yardımcı olunmasını istedim (Tekrardan Özür Dilerim) Arkadaşlar almak isteyip fakat bir türlü istediğim fiyat aralığında bulamadığım Honda Vt 600 SHADOW bulanlar yada satmak isteyenler lütfen...
  5. SicK_BoY

"" VT 600 Shadow "" 95 - 2000 aralığı

Arkadaşlar almak isteyip fakat bir türlü istediğim fiyat aralığında bulamadığım Honda Vt 600 SHADOW bulanlar yada satmak isteyenler lütfen benimle irtibata geçsin... Boya deformesi , paslanma yada dış görünüşünde her hangi bi kusuru olan motosikletler de tercihimdir çünkü amacım BOBBER yapmak...
  6. SicK_BoY

Satılık... Kanuni TİGER 250

Motor satılmıştır...
  7. SicK_BoY

Tüm Tiger250 Kullanıcıları Burada...

İl, İlçe ,Semt, Renk, Km, Aksesuarlı-Aksesuarsız hiç farketmez bütün TİGER250 kullanıcıları bu başlık altında toplanıyo.Herkesi bekliyoruz...:cat: :cat: Tüm MT.Net toplantılarına, gezilerine , buluşmalarına adımızı yazdıracagız varlıgımızı hissettireceğiz arkadaşlar...
  8. SicK_BoY

Sony Araba Teyp'i... CDX-GT200/B

Sony CDX-GT200/B Özellikler 4 x 50 Watt çıkış gücüne sahip Oto radyo-mp3-cd çalar. Arka ve subwoofer çıkışları ayrı ayrı ayarlanabilir 4 x 50 w S-MOSFET POWER OUTPUT MP3 / AtracCD / CD-R/RW Çalma Tri-Codec 24 bit DAC EQ3 (3 Bant Ekolayzer) DSO( Dynamic Soundstage Organizer ) Front Aux 2 x...
  9. SicK_BoY

İşte HATUN...

Sizlerle benim HATUN'u tanıştırmak istiyorum arkadaşlar... Ama bakın sulanmak yok bozuşuruz vallahi... :queen: :queen: (Aman nazar değmesin :P ) Safkan Tiger 250CC... 21 Beygir ve Maksimum 154 km hız yapabilen bir makine aşığım ben ona :P :P
  10. SicK_BoY

KANUNi TIGER 250Cc Ariyorum...

Merhabalar arkadaslar... Ben su anda Regal&Reptor ve Kanuni Tiger arasinda kaldim eger 2. el temiz bir Tiger bulabilirsem hemen alacagim... Fiyat araligimda 3000-3200 lira
  11. SicK_BoY

Resme Bakarak STRES"ini Ölç Yada Yönlendir...

Aşşagıdaki resim kişinin stres düzeyini ve stresi kontrol edebilme kabiliyetini ölçmekteymiş. Resimlere baktiginizda sekiller dönüyor veya hareket ediyor mu bu önemli ? Ama siz resme konsantre olup hareketi durdurabiliyorsanız o zaman stresle baş edebiliyorsunuz demekmiş.. Yurt disinda...
  12. SicK_BoY

Resimli Chopper-Cruiser Karşılaştırması...

Arkadaşlar ilk önce sizlerden cok büyük yardım göreceğimi bilerek açtım bu topic'i ve şimdiden sizlere teşekkür etmek istiyorum... Benim derdim kararsızlık arkadaşlar eleye eleye tamı tamına 8 motorsiklet eledim ve aklıma takılan son iki motorda bunlar oldu bana biraz fikir werin arkadaşlar...

Yeni mesajlar