Arama sonuçlarınız

1. Merdo

Enduro - Arazi Eğitimi

Arazide sürüş için temel bir eğitim arıyorum İstanbul'da. Ücretleri görece daha uygun olan bir enduro eğitimi veren kurum veya birileri var mıdır? Google'da bir kaç yer gördüm ama hangisi profesyoneldir, iyi eğitim verir, parasına değer mi emin olamadım. Daha önce Enduro eğitimi aldıysanız veya...
  2. Merdo

Tavsiye, Trident 660 - MT 7 - 390 ADV - Tracer 7 - NC750X - Scrambler Icon

Selamlar, mt 25'imi yükselteceğim. yaklaşık bi 10k sürdüm, ondan önceki motorlarımla da bi 5 - 10k km yaptım. sizin önerilerinizi almak istedim ve çok seçenek içinde kaldım. yolumun %75'i şehir içi, %20'si uzun yol %5 de toprak, mıcırlı yola falan giriyorumdur uzun yollarda. 2 sene sürerim diye...
  3. Merdo

Yol Tavsiyesi

Merhaba, İstanbul'dan Ayvalık'a gidecegim onumuzdeki hafta motosiklet ile. hangi rotadan gitmeliyim? osmangaziden ve izmir otobanindan gecmeli miyim? parasina deger mi? yandex naviye gore parasiz yol 7 saat surerken, parali yolda 4.5 saat gosteriyor. parali yolun fiyat tarifesini de...
  4. Merdo

Askerlik, Tecil ile İlgili

merhaba abiler 24 haziran 2021 tarihinde tecilim bitiyor. haziran 23 gibi yoklama verip, kasım celbi ile askerliğe gidiş tarihi alırsam, eylül ayında yüksek lisans yapabilir miyim? tecil ettirme imkabim olur mu? yoksa yoklama vermeyip kaçak mı olmam gerekir? bir de Haziran 23'te yoklama...
  5. Merdo

MT 25 - Leoncino 500 - Dominar 400 - Duke 390

Arkadaşlar selam, bundan önce iki adet motosikletim oldu. yeni motorumu da yakın zamanda sattım. yani 6 - 7 bin km geçmişim var İstanbul'da. şimdi şehir içinde kullanabileceğim, bunla beraber yazları da sağa sola kaçabileceğim bir model arıyorum. yani modeller çok bilindik daha önce de bir kaç...
  6. Merdo

RE: 3000 TL - KASK - CEKET

RE: 3000 TL - KASK - CEKET Herkese merhaba, repost yapıyorum, kask forumuna da açmıştım da orası biraz ölü. belki buradan cevap alabilirim. Yıllar sonra motosiklet alacağım tekrar, ktm duke 250. 2000 TL ayırdım kask için, 1000 lira da ceket için ayırdım şuan için. belki 1500'lere de...
  7. Merdo

3000 TL - KASK - CEKET

Herkese merhaba, Yıllar sonra motosiklet alacağım tekrar, ktm duke 250. 2000 TL ayırdım kask için, 1000 lira da ceket için ayırdım şuan için. belki 1500'lere de çıkabilirim gerçi. ceket için çok fazla alternatif yok, kendini iyi kanıtlamış bazı firmalar var onlardan alacağım büyük bir...
  8. Merdo

Şehir magandaları her yerde

Söylenecek hiçbir şey yok ama yapılabilecek neler var sizce ?
  9. Merdo

Mont ve Dizlik

Merhabalar, yeni başladım sayılır ve yeniyim. Haliyle aksesuar konusunda da çok cahilim. Mont ve dizlik almayı düşünüyorum. Bütçem mont için 400 lira dizlik için de 100 lira. 2. elde düşünülebilir tabi, o konudada fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11...
  10. Merdo

Sigorta Model Uyuşmazlığı

Merhabalar öncelikle geçen hafta 2. el küba superlight 200 aldim. Gecici satis belgesinde model dogru gozukuyor fakat yaptirdigim sigortada modeli sanirsam yanlis girmisler. Sigorta kagidinda motorun sasi numarasi plakasi motor numarasi modeli markası dogruyken modeli raden olarak gozukuyor...