Arama sonuçlarınız

1. SuleymanE

Sonunda yeni motoruma kavuştum, Bir hayırlı olsun varsa alırım / Hero XPulse 200 4v

Dostlar merhaba, Bir süredir dağ bayır gidebilecek, o yayla senin bu tepe benim gezebileceğim, hafif, ufak, yerden yüksek, az yakan bir motor arayışım vardı. Hondaya gittim, sıfır Crf250 ler yok, ne zaman geleceğini bilen de yok. İkinci el crf fiyatlarına baktım, temizlerine baya yüksek...
  2. SuleymanE

Hayatına Renk Kat !!!

Dostlar merhaba, "Bu garip başlık da ne? Yine mi kişisel gelişim zırvalıkları ulan..." demeden önce beni bir dinleyin hele :) 2 Gündür aktif olarak arabayla dolaşıyorum. Önemli bir şey fark ettim. Biz motorcuların bir kesimi siyah giymeyi, sade tek renk kıyafet ile dolaşmayı çok seviyor. Ama...
  3. SuleymanE

Mini Gezi - Bursa Ericek Göleti

Arkadaşlar merhaba. Geçen gün biraz boş vaktim vardı bende fırsat bu fırsat şehir içi ufak bi gezi yapayım dedim. Ancak bu gezi için Kızıl ejderim Tracer 900ü garajda bıraktım, emekter küheylanım Lifan emisol ile gezmeye karar verdim. Malum hem kısa mesafe, hemde azcık toprak yollara girme...
  4. SuleymanE

Ve sonunda... Bir hayırlı olsun alırım: İşte yeni motorum T...

Dostlar hepinize merhaba. Bir süredir forumdan uzaktaydım ve pek aktif giremiyordum. Motorumu da alalı aslında 1 ayı geçti ama başlık açmak şimdiye nasipmiş. Onu mu alsam bunu mu derken kısmet bunaymış; kendisi 2015 model Tracer 900 , nam-ı değer İzli mermi. Varsa bir hayırlı olsununuzu...
  5. SuleymanE

BMW R1200Gs mi? yoksa CRF1000L Africa Twin mi? derken... işte yeni motosikletim :))

Baylar Bayanlar, herkese merhaba. Geçen aylarda arkadaşlarımın ve birazcık da şeytanın dürtmesiyle honda integra motosikletimi uzun zamandır aklımda olan seyehat endurosu alma düşüncesi ile sattım. Fakat hiç hesap etmediğim ilginç gelişmeler yaşandı, motorumu koyduğum müstakil kapalı garajım...
  6. SuleymanE

Nedir bu motorculardan çektiğimiz !!!

Günaydın 2 teker sevdalısı dostlar. Gün geçmiyor ki güzel ülkemde her gün farklı bir embesile denk gelmeyeyim. Lafı fazla dolandırmadan bu sabah yaşadığım ve sinirlerimi zıplatan bir olayı paylaşmak isterim. Halbuki bu sabah mutlu mesut uyanmıştım. Bir baktım telefonuma mesaj gelmiş, nicedir...
  7. SuleymanE

Küçük plaka vs TÜV

Dostlar, herkese merhabalar ! Ellerinizden öper, benim küççük bir Honda Nc700d integra motorum var.Önümüzdeki ay da Tüvtürk amcasına muayene için gideceğiz. Bir eksiğim gediğim yok çok şükür. Ancak motoru aldığımda üzerinde ufak mühürlü plakalardan vardı bende hiç değiştirmedim. Bu ufak...
  8. SuleymanE

Ustalar bi yardım, radyatör suyu problemim...

Ustalar bir fikir verin, kafam çok karışık. Uzun uzun derdimi her detayıyla yazacağım, sabırla okuyup cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim. Okumaya üşenenler mesajın sonundaki Özet kısmını okuyabilir :) Tam bir haftadır halini hatırını sormadığım Naciyemin (NC700 İntegramın) gönlünü...
  9. SuleymanE

Suzuki V-strom DL1000 (Bahtsız bedevi)

Arkadaşlar merhaba. Bugün farklı bir konuda hem görüşlerinizi almak hemde sohbet etmek isterim. Eski model ikinci el DL650 lere bakarken DL1000 fiyatları gözüme çarptı. Fiyatları neredeyse DL650ler ile aynı. Bu durum garibime gitti. İki motorun tasarımları (eski kasaları hakkında konuşuyorum)...
  10. SuleymanE

Bu yıl kış neden gelmedi?

Başlığa bakıp da "Ne diyo bu ya?" demeyin dostlar. İzin verin, izah edeyim. Ben canı kıymetli bir motoseverim. Her yıl yılın ilk karı yere düştüğünde motorumu garaja çekerdim. Ardından aküsünü söker, üzerini güzelce örter, lastiklerin yerle temasını kesip kış uykusuna yatırırdım. Akşam evde...
  11. SuleymanE

Artık yetti, arabayı ve motoru satıp doblo alıyorum !!!

Evet arkadaşlar, sonunda kafayı kırma noktasına geldim. Sahibinden sitesinde doblo ilanlarına bakmaya başladım bile. Konu biraz uzun, okumaya üşenenler veya "maddi durumumuz yoktu okuyamadık abeyy" diyecekler son paragrafa atlayabilirler, alınmaca darılmaca yok, sözüm söz :) Ellerinizden...
  12. SuleymanE

Topcaseye led takıyoruz, Moto Elektriği Ustaları bi gelin hele :)

Evet Forumun yüce kadim bilgilere sahip ustaları, Sizlere sesleniyorum! Bi gelin hele şu yüce konseyi toplayalım ve birlikte bir beyin fırtınası yapalım. Bilinmezleri bilinir, zoru kolay, karanlığı aydınlık yapalım! :) Derdim şudur ki ben de çağımızın son dönem hastalığı olan topcaseye şerit...
  13. SuleymanE

Teknik Soru: Benzin stabilizatörü kullanımı

Arkadaşlar merhaba. Uzun süre kullanılmayan benzinli araçların içindeki benzinin homojenize yapısının bozulmaması (bayatlamaması) için stabilizatör ler mevcut. Bunu benzine uygun oranda karıştırınca benzinin 12 aya kadar kullanılabilir yapıda kalmasını sağlıyormuş. Buraya kadar bir sorun yok...
  14. SuleymanE

Dar gelirli misin? Uygun fiyatlı bot mu lazım? Sende gel: Forma Poker Bot İncelemesi

Arkadaşlar Merhaba, Dar gelirliden dar gelirliye ekipman tavsiyesi köşeme hoş geldiniz, sefalar getirdiniz :) Öncelikle bu sitede birçok inceleme okudum, birçok aradığım bilgiye ulaştım. Mümkün olduğunca bende amatörce de olsa paylaşımlarda bulunup biraz da olsa vefa borcumu ödemek isterim...
  15. SuleymanE

Basit kazalardan korunmak mümkün mü? - örnek kaza içerir -

Arkadaşlar merhaba, Az önce internette haberlere göz atarken bir kaza videosuyla karşılaştım. Kaza yaşadığım şehir olan Bursanın İnegöl ilçesinde gerçekleşmiş. Öncelikle kaza yapan kardeşimize acil şifalar diliyorum ve lafı uzatmadan videoyu paylaşayım : Videonun bulunduğu adres...
  16. SuleymanE

Yamaha YZF R25 ProNix Koruma Takozu Montajı

Arkadaşlar bu çok basit bir işlem çoğunuz için, biliyorum. Ancak bazı servislerin bu işlem için 50 TL servis ücreti aldığını duyunca bende montajı kendi yapmak isteyen arkadaşlar olursa diye böyle bir konu açayım dedim. koruma takozumu motoliz.com dan aldım. Markası ProNix. Kendi takacak...
  17. SuleymanE

Uygun fiyatlı yazlık deri eldiven incelemesi (RS Taichi)

Arkadaşlar malumunuz motosiklet giyim aksesuarları ateş pahası. Özellikle markalı deri eldiven fiyatları neredeyse tekstil mont fiyatlarıyla yarışıyor. Benim gibi dar gelirli arkadaşlara yardımcı olabilmek adına bir paylaşım yapayım dedim. Bende şuanda bir eldivene 250 - 300TL verecek bütçe...