Arama sonuçlarınız

1. tahiralt

GSXR1000 K6 Elektrik Problemi Yardım

Arkadaşlar gsxr 1000 k6 m var. Son bi kaç gündür yaşamaktayım; kontağı açıyorum gösterge ışığı düşük yanıyor gidip geliyor. aynı şekilde ön far kısık bi şekilde yanıp yanıp sönüyor, sinyal verince hepsi birlikte yanıyo. Frene basınca arka far bi kere yanıp sönüyor... Marşta bir sorun yok...
  2. tahiralt

GSXR-1000 K6 Ayna Değişimi Hakkında Yardım

Arkadaşlar bugün motora bakmaya garaja gittiğimde farkettim ki sağ aynayı kırmışlar. Gidene üzülmeye gerek yok. Asıl soru şu, malum bu meretler sinyalli. Sinyal soketini sökmek ve takmak için sadece aynanın vidalarını sökmek yeterli mi yoksa göstergeyi vs. sökmek de gerekiyor mu?
  3. tahiralt

GSXR-1000 ikinci el yardım

GSXR-1000 K6 alımında nelere dikkat edelim. Bi yerde araştırırken bulmuştum ama tekrar kaybettim... Kullanıp tecrübe edinenlerden yardım :)
  4. tahiralt

Alınık mont lazım

Arkadaşlar mont arıyorum tercihen revit, dainese. 4 mevsim olması ve rüzgar geçirmemesi kaydıyla.
  5. tahiralt

Yeni başlayan şu kardeşinize yardım edin ekipman konusunda. :)

Arkadaşlar kısmet olursa cbr250r 2014 alacağım yarın. Sıra en zor kısma geldi, ekipman. :) Kask konusunda çok kararsız kaldım. 700 TL civarı bi bütçe ayırabiliyorum kask için, temiz olmak kaydıyla 2. el de olabilir. Bu fiyata yaklaşan en iyi seçenek AGV görünüyor, siz ne dersiniz, hangi model...
  6. tahiralt

2013 ile 2014 Model CBR250 arasindaki fark

Herkese merhabalar. Arkadaşlar 2014 CBR250 almaya karar verdim fakat bugun bi arkadasin iddia ettigi konu şu ; 2014 modelde kasa ile birlikte motor da degisti ve 2014 modeli 2013e göre daha güçsüz bir motora sahip. Gerçeklik payı var mi? Bilgi ve tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
  7. tahiralt

2014 Honda CBR250R Alınır

Arkadaşlar 2014 model çift far düşük km ve temiz bi CBR arıyorum, olan varsa iletişime geçebilir.