Arama sonuçlarınız

1. manu_38

Seneler sonra ruhsat ve plaka çıkartma??

Arkadaşlar 1997 model planet almayı düşünüyorum ama plaka ve ruhsat daha önce çıkartılmamış.Motorun alış faturası var ama benim adıma olmayacak haliyle bu sorun olurmu ruhsat çıkartılırken.Bir sorum da şimdiye kadar biriken cezası ney olur mu bu motorun.
  2. manu_38

Ramzey qm250 ilk kazamızı yaptık

Arkadaşın motorunu sürmek için aldım.Ama lastik naylon olup fren konusunda da acemi olunca asfaltın tadına bizde bakmış olduk.20 ile düştük sıyrıEkipmansız aman arkadaşlar, başa gelince anlaşılıyor.
  3. manu_38

Satış Hakkında Yardım

Beyler ben cuma günü aldığım motosikleti geçici belge ile satabilirmiyim?Eski trafik sigortası 10 gün devam ediyor ancak ben satacağım için yeniden yaptırmak istemiyorum.sigorta günü geçincede satış yapabilirmiyim?
  4. manu_38

Zorunlu Trafik sigortası Hakkında

Arkadaşlar nasipse pazartesi günü 2012 model tvs rtr 150 alacağım.İlk motorum olacak.Bu yüzden çeşitli sorularım var.Çeşitli borçlar vergiler haciz vb. sorunları noter söylüyor mu yani başımı ağrıtacak durum olup olmadığını söyler mi?Artık sigorta ücretinde plaka değil ikametgah önemliymiş...
  5. manu_38

Ne almalıyım Yardım ?

Arkadaşlar bu cumartesi A2 direksiyon sınavına girecem.2 teker dünyasına bende adım atacam.Ama bütçe sıkıntılı hergün üniversiteye gidip gelecem.3.500 tl bütcem var gönlüm chopper istiyor ama bu bütçeye mondial mct gibi motorlar veriyorlar.Bu çin malları başımı ağrıtırmı.Yoksa hiç çine...