Arama sonuçlarınız

1. K4NuNi

CBR125R Vibrasyon Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, Forumda aradım fakat tam olarak net bir cevap bulabileceğim konuya rastlamadığım, sizlerin de görüşlerinizi almak istediğim için konuyu açıyorum. 2012 Model CBR125'imi 6 aydır kullanmaktayım. Elbette tek silindirli motorsiklette titreşim olur bu doğru fakat, Cumartesi...
  2. K4NuNi

İlk Kazam

Selam Arkadaşlar; Her sabah olduğu gibi bu sabahta Üsküdar'dan Beşiktaş'a iş yerime gelmek için atladım motoruma. Altunizade'den Boğaziçi köprüsüne döndüm. Çevre yoluna girdikten 500 metre 1 km kadar sonra, başka bir bağlantı yolu var. (Sanırım kısıklıdan gelen bağlantı yolu) Orayı geçtikten...
  3. K4NuNi

Motosiklet Hırsız Güvenlik Sistemim

Merhaba Arkadaşlar; Dün (23 Nisan) tatil olması ve evde olmam dolayısı ile canım sıkıldı. Dışarı çıkıp turlamak istedim ama ufak bir halsizlik vardı üzerimde, sürüşümü etkileyeceğini düşündüm ve çıkmadım. Velhasıl-ı kelam; motosikletimizi ne kadar sağlam bağlarsak bağlayalım "hırsıza kilit...
  4. K4NuNi

Polonezköy Tecrübem

Selam Arkadaşlar; Bugün sabah motorumu güzelce yıkattım, zinciri ve gerekli yerleri yağladım. Gazlamasam olmazdı; Polonezköy'e gitmeye karar verdim. (Kalkış noktası: Üsküdar) Şile otoyolu üzerinden gitmek üzere yola çıktım. Navigasyon kullanmayı sevmeyen biri olduğumdan yol birazcık uzadı...

Yeni mesajlar