Arama sonuçlarınız

1. HSGUL

Max.130TL motosiklet tavsiyesi ? (köye gidecek)

Merhabalar;(imla kusurlarımı affedin) Az önce amcamın oğlu aradı ve köyde kullanmak için motor alacağını söyledi ara ara da anayola çıkıp Ankara'ya gitmek istediğini söyledi(70 KM) Civarından bi motor bulmuş alıyımmı? dedi.Bende sizlere sorayım ramzey kalipso 150 -2013- 900 TL Sizce köye...
  2. HSGUL

Vizör Boyutu/Şekli ?

Merhaba; Yeni vizör alacağım.Acaba diğer kaskların vizörleri benim kaska uyarmı? Gördüğüm kadarıyla vizörlerin şekilleri farklı.Acaba vizörün şekline,uzunluğu ve genişliğine göre bi isim varmı mesela köşeli,oval gibi?satılan bazı vizörlere 'HJC CL-33 VE AC-3 MODELİ İÇİN' gibi not düşülmüş bu...
  3. HSGUL

Renkli kask vizörü

Benim kaskım LS2 351.8 Seffaf vizor vizörünü değiştirsem arkadaki aynalı mavi vizörden taksam kullanımda sıkıntı olurmu ? bu vizörün fiyatı ne kadar - nereden bulabilirim ? Bir de aklıma geldi vizör pahalı olursa arabalara yapılan cam filmlerinden yapsam nasıl olur ?
  4. HSGUL

Ankara/Polatlıdan selamlar

Merhaba arkadaşlar ben Sinan-19 uzun zamandır takipteyim geçenlerde üye oldum bir kaç soru sordum felan bu gün ilk motorumu aldım hayırlsıyla ALLAH kaza bela vermesin.

Yeni mesajlar