Arama sonuçlarınız

1. M

600cc ile ilgili bir kaç sorum olacak

eğitimini almış, birazda yetenekli bir arkadaş direk 600cc ye binerse sürüşte zorluk çeker mi? (TRAFİKTE değil örneğin boş bir alanda zorluk çeker mi?)
  2. M

r25 mi cbr250r mı?

r25 mi cbr250r mı? (Kullanım alanlarım hafta sonu yaklaşık 140km yol yapmayı düşünüyorum hafta içi şehir içi kullanacağım) bütçem sınırlı değil başka önerilerede açığım. Bu arada super sport bir motor istiyorum.
  3. M

250cc UYGUN motor önerileri

250cc bir motor alacam bana uygun bir tane söyler misiniz? Çünkü 1 sene kullanıp cc yükselticem maksat elim ayağım alışsın artık reflekse binsin hareketlerim.
  4. M

www.motosikletciyiz.com hakkında

bu siteden alışveriş yapan var mı nasıl ilgililer mi? güvenilir mi? (www.motosikletciyiz.com sitesi)
  5. M

honda'nın sitesinde kullanılan tulumlar hakkında

Öncelikle merhaba, ben her motosiklet markası gibi motorla uyumlu tulumlarında bayıldım fakat honda Yamaha gibi tulum satmiyor örneğin aşşağıdaki fotoğraftaki tulumun aynısı nasıl bulabilirim araştırdım bulamadım :sunny:
  6. M

Sharp testleri hakkında!

Sharp kask testlerine baktığım zaman ARAİ'nin 2.000Tl civarındaki kaskları 3 yıldız alırken, BELL ve SHOEİ'nin 1.500Tl civarındaki kaskları 5 yıldız almış bu testlerin gerçeklik payı nedir? Hangisini tercih etmeliyim?
  7. M

Motosiklet Montu (yardım-görüş)

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Alpinestars-Deri-Motosiklet-Montu-GP-M-Siyah-Beyaz_8264.html bu montu almak istiyorum sizce nasıl? bu fiyata daha korumalı bir mont tavsiye edebilir misiniz?
  8. M

cbr600rr mı r6 mı?

uzun süredir arasında kaldığım çelişki. Kullanım amacım hem ulaşım, 2-3 haftada bir yakşalık 200km uzun yol, çoğu zaman şehir içi dolaşım sizce hangisini tercih etmeliyim?

Yeni mesajlar