Arama sonuçlarınız

1. T

Platinli mz 251

Pltinli mz 251 topluyorum şuan ateşlemede sorunum var bobinim çalışıyor bobinden meksefeye gelen yeşil kablo var onu şeseye değdirdiğimde buji ateşliyor ancak ayak marşıyla çalıştırmaya çalıştığımda bujide ateşleme gerçekleşmiyor onu nasıl ayarlayabilirim varsa anlayan bi yardımcı olurmu
  2. T

KONJEKTÖR BAĞLANTISI YARDIM!

Selamunaleyküm arkadaşlar mz topluyorum elektrik tesisatını söktüm ancak bağlamaya çalıştığımda farkına vardım konjektör orjinal kojektör değil iki çıkışlı elo marka üzerinde 15 67 numara bağlantıları var kafam karıştı bunları nasıl nereye bağlamam gerekiyor bilen varsa yardımcı olurmu? Çevremde...
  3. T

Mz ETZ 251 yardımm!!!

Öncelikle Selamunaleyküm motordan anlayan birisinin yardımına ihtiyacım var geçen yıl bi tane yatarda duran mz 251 aldım çalıştırmaya çalıştım çalışmadı ayak marjı taş gibi oldu motor kilitledi galiba yağını boşalttım lapa lapa aktı şimdi söktüm motoru ancak piston sıkışmış yada yapışmış onu...
  4. T

BuMoto Jinling Calibre 250cc

BuMoto Jinling Calibre 250cc nasıldır sizce önerirmisiniz?
  5. T

Gaz yemiyor yardımm acill

Arkadaşlar sabah motorla yola çıktım gaz yemeyip stop etti karbüratörü söktüm temizledim olmadı sonra bujiyi söktüm kararmış yanmış bujinin ucu değiştirdim oldu az önce yine yola çıktım yine gaz yemeyip stop etti basıyorum ama almıyo ne yapmalıyım sıkıntı nerede olabilir????
  6. T

Tesisat

ARKADAŞLAR CUP MOTOR BULDUM ONU TOPLUYORUM ÖNCEDEN KONTAK BOZUKTU ŞİMDİ YENİ TAKTIM ANCAK KONTAK KAPALI OLMASINA RAĞMEN AYAK MARŞI İLE MOTOR ÇALIŞIYOR NERDE Bİ SIKINTI VAR YARDIMCI OLABİLECEK VARMI ????
  7. T

Motor Bloğu İçin Boya

MOTOR BLOĞU İLE EGZOZ GİBİ ISINAN AKSAMLARI BOYAYA BİLECEĞİM SİYAH BOYA ÖNEREBİLİRMİSİNİZ.
  8. T

Boya

MOTOR BLOĞU İLE EGZOZ GİBİ ISINAN AKSAMLARI BOYAYA BİLECEĞİM SİYAH BOYA ÖNEREBİLİRMİSİNİZ.:thumleft:
  9. T

Ateşleme sorunu

Öncelikle Selamınaleyküm; Arkadaşlar bende ETZ 251 var 5 yıldır falan yatardaydı geçenlerde çıkardım toplamak istiyorum ama ateşlemiyor motor bujiye hiç elektrik gelmiyor yardımlarınızı bekliyorum
  10. T

Ateşleme sorunu

Öncelikle Selamınaleyküm; Arkadaşlar bende ETZ 251 var 5 yıldır falan yatardaydı geçenlerde çıkardım toplamak istiyorum ama ateşlemiyor motor bujiye hiç elektrik gelmiyor yardımlarınızı bekliyorum
  11. T

Mz ETZ 251 Buji

BUJİNİN ATEŞLEYİP ATEŞLEMEDİĞİNİ NERDEN ANLAYABİLİRİM?
  12. T

Mz ETZ 251

ARKADASLAR MOTORU ELE ALDIM YAĞINI DEĞİŞTİRDİM DEPOYU YIKADIM HORTUMLARI DEĞİŞTİRDİM HERSEYİ AYARLADIM ANCAK ÇALISMIYOR AKÜ BOŞ VEYA ÖMRÜ BİTMİŞ O YÜZDEN ÇALIŞMIYOR OLABİLİR Mİ?:cat:
  13. T

Mz 251 Çalışmıyor

MZ 251 ÇALIŞMIYOR 5 SENEDİR YATIYOR ÇALIŞMAMA SEBEBİ NE OLABİLİR? TOPLAMAK İSTİYORUM. ANCAK ÇALIŞMIYOR.
  14. T

DEBRİYAJ BALATASI ACİLL!

ARKADAŞLAR DEBRİYAJ BALATALARINI SÖKECEM ANCAK DEBRİYAJ TASI DÖNDÜĞÜNDEN AÇAMIYORUM NASIL AÇACAĞIZ YARDIMCI OLUN ACİLL! MOTOR PARÇA HALDE YATIYO (CUP MOTOR)
  15. T

Cup Air

Air süspansiyon yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olacak varmı?
  16. T

cuP MOTOR

ARKADASLAR SİMDİDE MOTORDA BASKA BİR SIKINTI İLE KARŞI KARŞIYAYIM. UZUN ZAMANDIR YOLDAYKEN 3 VE 4.VİTESTE ÖZELLİKLE YOKUŞ ÇIKARKEN ÇOK ZORLANIYORDU SİMDİDE VİTESTEYKEN BOŞA ÇIKARIYOR VİTESİ... ASYA TURKCUP100 MOTOR MARKASI