Arama sonuçlarınız

1. Alpbatur

CC Yükseltme - Motor Önerisi

V-strom 650 kullandın mı? kullandıysan yorumunu merak ediyorum....
  2. Alpbatur

Sport Touring Tuono 660?

😉🙃
  3. Alpbatur

Sport Touring Tuono 660?

Ah Burakcım ah nerelerdesin??? Nasıl korkuttuysan geri gelicen diye ödleri patlıyor 😀😀 okuyorsan selam olsun.....
  4. Alpbatur

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Lastik basıncı motordan motora değişir. Fabrika verisi neyse onu basacan...
  5. Alpbatur

Eklediğim linkte normal kullanımda motosiklet lastiği dakikalar içinde 60 dereceye çıkar cümlesi var. Yapay zekaya yayın çalışma döküman istediğini yazarsan çıkıyor. Sonuçta yapay zeka da 60 80 derece yi buralardan aldığı verilerle yazıyor. Hepsi bir yana lastiğin bu sıcaklıklara çıkması çok...
  6. Alpbatur

Buradan Tüm herkese Teşekkür Ederim

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günler de kullan...
  7. Alpbatur

İnternette konuyla ilgili bir sürü yayın çalışma var. Oradan okuyabilirsin. Sonradan takılmış tps nin hassasiyeti belki yeterli değildir. Sürüş sonrası lastiğe dokunduğunda elin yanar zaten bence bunu tekrar dene... 1783588734 Valla bende kendimi kurtarmaya çalışıyorum ama bir şekilde içeri...
  8. Alpbatur

Bu agresifliğini gençliğine ( cahilliğine ) veriyorum. Anlaşma konusunu bence biraz daha düşün acele karar verme...
  9. Alpbatur

Yahu burda pistte motor süren var mı? Gündelik lastiklere bakarak konuşmayacam da neye bakarak konuşacam? Bu postun başından beri herkes gündelik lastikler için konuşuyor zaten. Şuan yaptığın savunma mekanizması başka bir şey değil. Zaten saçma sapan bir bilgi, bilinmesinin yada bilinmemesinin...
  10. Alpbatur

Yahu arkadaş şakamısın lastiklerin verimli çalışma aralığı 60 ile 80 derece arasıdır hangimiz lastiği bu derecelere çıkartabiliyoruz dedin hatta çıkartan varsa söylesin elini öpmeye gidelim dedin. Bende lastiğin çok rahat o derecelere çıkacağını söyledim şimdi konuyu başka mecralara çekip şark...
  11. Alpbatur

Samimi birşey söyleyim mi aklımın zekatı senin gibi on kişiyi adam eder.... 1783541785 Cahil kardeş sanada artık birşey demiyorum neye istiyorsan ona inan. Cehalet gerçekten çok kötü... 1783544019 https://www.dekra-roadsafety.com/en/motorcycle-tires-cold-start-warning/ Birde Makale paylaşayım...
  12. Alpbatur

Gurup düzeltmesi için teşekkürler klavyenin azizliği diyelim. Dediğim gibi analiz yapmadan önce analiz yapacağınız konu yada kişi ile ilgili bilgi sahibi olmazsanız böyle komik yorumlar yaparsınız. Beni tanısaydın yukarıda yazdıklarından dolayı utanırdın emin ol.
  13. Alpbatur

Aşk olsun tomygun, Utkuyla düşüp kalkmak biraz kaba oldu sanki kendisiyle birebir görüşmüşlüğüm yok. Osuruğu cinli ne yav ilk defa duyuyorum... Madem Utkudan açtın konuyu klan ona düşman olanlar diyeyim.
  14. Alpbatur

Bu kadar psikanaliz yapmana gerek yok ben zaten bu başlığa yazmayı bırakmıştım ki arkadaş diğer sayfada bana laf çarptığı için tekrar yazdım. Bir analiz yapmadan önce konuya tam olarak vakıf olmak da fayda var. Ama asıl sorun ne biliyormusun burada ne yazık ki gurup halinde hareket etmek zorunda...
  15. Alpbatur

John gottinin yazdığı mesajı benim yazdığımı zannederek yukardaki mesajı yazmadın mı? Bu mesajdan motorsiklet lastiklerinin o sıcaklıklara çıkmasının çok da olağan dışı bir şey olmadığı anlamı çıkmıyor mu? Sonra mesajı onun yazdığını anlayınca onun verdiği cevabı beğenmek garip olmuyor mu? Ondan...
  16. Alpbatur

😄😄 üşenme yorulma başka kaynaklardan araştır sonucu buraya yazmana da gerek yok.
  17. Alpbatur

Çok komiksin yahu. Bilmiyormuşum yada yanlış biliyormuşum demek bu kadar mı zor? Şehirler arası motor süren hemen hemen herkesin lastiği o sıcaklıklara çıkar zaten öyle olmasa üreticiler lastiklerin optimum çalışma sıcaklığını 60 ila 80 derece yaparlar mı. @Lombardo ne oldu el öptürmekten...
  18. Alpbatur

John gotti ye söyle öpsün mesaj ona aitti 😄😄
  19. Alpbatur

Çok komik 😄 daha lastiğin hangi sıcaklıklara çıktığından bi habersin... önce forumdaki herkesin bir elini öp sonra güler eğlenirsin.... ''Bir önceki mesajımda bunu anlatmaya çalışmıştım zaten. Lastiğiniz nedir bilmiyorum ama en yumuşak en iyi lastiği de alsanız verimli çalışma aralığını...
  20. Alpbatur

Muğla İçi Motor Önerisi

Hemde zeki olanı yazmışsın ondan demiştim 😄

Yeni mesajlar