Arama sonuçlarınız

1. G

Olduğu yerde düşmeye yeltenen motor ve dizin durumu

Merhaba arkadaşlar; Bugün durduk yere ufak bir dengesizlikle motoru hafiften yatırmam sonucu baldırın geldiği durum bu. Hastanelik olup 5 gün rapor çakıldı. Bırak pantolun giymemeyi, kaskın vizörünü taş gelir diye açmayan ben; 250 metre gideceğim diye pantolonsuz bindim. Olduğu yerde...
  2. G

Cbf500 Orta Sehpa Bulamiyorum

Merhaba arkadaslar, bulunabilen tum imalatcilari aradim ancak cbf 500 icin orta sehpa bulamadim. Sadece 1 yerde orjinali var ve fiyati 500 TL civarinda. Nasil bulabiliriz bu sehpayi? Tesekkurler.
  3. G

Topcase demiri ve orta sehpa imalati yapan yer hk.

Merhaba, Honda cbx 250 twister icin orta sehpa ve top case demiri almak istiyorum ancak imal eden yer bulmada problem yasiyorum. Istanbul'da imalat yapan yer bilen var ise paylasabilir mi? Tesekkurler.
  4. G

Topcase disindakoi alternatifler hk.

Merhaba, Motosikletim cbx 250 twister, malum topcase bu motor icin su an bulmak sanayide demir kaynatmakla falan basliyor ve ben bu islere ne yazik ki cok sicak bakamiyorum. Mevcutta depo ustu canta ve sirt cantasi kombinesini uzun yola ciktigimda kullaniyorum ancak canta eksikligi hissetmeye...
  5. G

Sisli/Mecidiyekoy/Fulya usta tavsiyesi

Merhaba arkadaslar, acilan konulara baktim ama net tecrube paylasimlari yoktu. Yaz kazigi gecirmeyen, duzgun bir usta tavsiyesi verebilir misiniz? Sisli bolgesi daha iyi olur. Tesekkurler.
  6. G

Polis teroru/ramazanin ilk gunu

Merhaba arkadaslar; Malum ramazan basladi ve tum konulardan ayri olarak daha da dikkatli surmemiz gereken zamanlar geldi. Sabah 07:15 aksam 18:30 sularinda avrupa-anadolu, anadolu-avrupa gecisim var ve hep saygili, dikkatli surus yapmaya ozen gosteririm. Bu saatlerde gecis yapanlar varsa...
  7. G

Cuval gibi dusmek :)

Merhaba, ilk dususumu yasadim ve dusenler sinifina kaydimi yaptirdim. Aydos ormanina gidip bi cay icelim dag tepe gezelim dedik, motor cbx 250 twister, kros yapacak halimiz yok yolumuzda gidip duraklayarak manzara izleyip geziyorduk. Yollari toprak/asfalt karisik oldugundan gidenler dikkatli...
  8. G

Aksesuar ve yedek parca alisverisi/Tavsiye

Merhaba arkadaslar, Twister 250 icin on arka fren balatasi, buji, elcik, debriyaj teli ve manet almak istiyorum ancak dogru duzgun bir web sitesi bulamadim alisveris icin. Sahibinden de ise isler cok karisik :(. Hepsini bir kerede alabilecegim internet sitesi biliyor musunuz? Sahin motor var...
  9. G

Ek sirt koruma hk.

Arkadaslar merhaba, venom evolution montum var ve arkasinda 3 cep var, sanirim ekstra koruma ilavesi icin. Koruma ilavesi ile kullanmak istiyorum ancak internetten alabilecegim bir koruma bulamadim modele uygun. Universal falan midir? Nasil hallederiz bu isi? Tesekkurler. Mont ...
  10. G

Sisli/Mecidiyekoy cevresi bos alan

Merhaba arkadaslar, Sisli cevahir avm bolgesinde oturuyorum, esimi motosiklete alistirmak icin yavas yavas deneme yapabilecegi alanlara ihtiyacim var. Malumunuz artci olarak bile uzun gidemiyoruz, bu bolgeye yakin bos alan biliyor musunuz? Tesekkurler.
  11. G

Merhaba

Merhaba, adim Yigit. 29 yasindayim Sisli'de oturuyorum ve motosiklet dunyasina 1 ay once cbx 250 ile katilmis bulunuyorum. Forumu 2 yildir takip ediyorum, uye olma zamani gelmisti :). Herkese iyi forumlar dilerim.