Arama sonuçlarınız

1. E

Acilllll

Ben yurtdisinda yasiyorum ve senede bir türkiyeye gelirim ve motoruda bu sene yazin almistim Benim sorum motora birsey olurmu ? Ne yapmaliyim ? Frenlere birsey olrmu ?
  2. E

Yeni motosiklet alacagim

Yeni almaya düsünüyorum 1.500 tl ye yuki kr-100-a tavsiye edermisiniz ? Ağırlık :80 Kg (Yüksüz) Motor Tipi : TekSilindir 4 Zamanlı Silindir Hacmi :97cc Maksimum Tork:6.6N.m/5500r/min Şanzıman :4 Vites Yarı Otomatik Ön (Arka) Lastik: 2.25-17*(2.50-17) Ön (Arka) Fren:Kampana(Kampana)...
  3. E

Rodaj dönemi önemlimi ?

Benim bir 100 cc cupum var 150km de ve rodajin niye böyle önemli oldugunu sorcaktim
  4. E

100cc motosikletle uzun yol yapilirmi

Selam arkdaslar, 100cc ile uzun yol gidilirmi ? Yanima ne götürmem lazim
  5. E

Yuki Nostalji kr-100-a

Ağırlık : 80 Kg (Yüksüz) Motor Tip. : tek silindir 4 zamanli Silindir Hacmi : 97cc Maksimum Tork:6.6N.m/5500r/min Şanzıman :4 Vites Yarı Otomatik Ön (Arka) Lastik:2.25-17*(2.50-17) Ön (Arka) Fren :Kampana (Kampana) Yakıt Tankı : 3.8 Litre Düsünceleriniz ??iyi mi ??
  6. E

Scootermi yoksa cubmi ??!

Düsüncelerinizi yazabilirmisiniz 😉
  7. E

Marşla calıştırırken bazen calışıyor bazen calişmıyor

Motoru calistirirken dügmeye vasiyom ve freni tutyorum ama calismiyor 2 gün sonra birden oluyor sonra yine olmuyor Motorda ne bozukluk var ????
  8. E

Kampana fren iyi mi

Kampana fren iYi tutuyor mu ?
  9. E

Nostalji kr-100-a motoru iyi mi

Iyi mi ? Bildiklerinizi yazabilirmisiniz ?
  10. E

100cc motosiklet

Uzun süredir calistirmadim nasil calistirmam lazim ? Motosiklete bozukluk olurmu ?

Yeni mesajlar