Arama sonuçlarınız

1. D

50 binde sym wolf alinirmi?

Merhaba daha onceden konu acmistim baslangic motoru icin aklimda 125 lik bise alip sonradan 250 alip omurluk kullanmakti ancak seneye universiteye gidecegim icin bir daha motosiklet alma sansim olmayacak mezuniyetime kadar o yuzden 250 lik bir makina almak istiyorum 2. Elde en uygunu sym gibi...
  2. D

Baslangic icin cruiser onerisi

Merhaba bir cbr 125 mi tvs mi derken ikisinden de vazgectim ekipmanlarimida yavas yavas toparliyorum ehliyet icin basvuruda bulundum. Ekipmanlar . ehliyet vs. Derken geriye 7000 kaldi 7000 liraya kadar onerebileceginiz bir chopper yada cruiser varmi. Kuba superlight 200 ve falcon freedom...
  3. D

Bajaj Discover 150 S

Bu motoru getirmeleri bence daha iyi oldu cunku 150 f biraz cbf benziyodu ve bana itici gelmisti. Mototr temmuz ayinda gelmis ama sitesinde vs pek bilgi yok 150 f den sadece kaporta olarak mi farkli yoksa farkli baska ozellikleri varmi dir bilgisi olan
  4. D

Motosiklet in bayanlar uzerindeki etkisi

Baslikta belirttigim gibi motosiklet kullanan erkegin bayanlar uzerindeki etkisi nedir. :D bu konuyu tartisalim
  5. D

Cok arada kaldim yardim edin:)

Merhaba bir kac kere konu acmistim ama halen karar veremezken yenileri dahil oldu dahada kafam karisti. Yeni basliyorum boy 181 kilo 87 kalıplı yım Bütçeme ekipmanda dahil Bütçe; 9000 ekipman vs dahil olunca 7000 liram kalıyor MOTOSIKLET TE GÖRÜNTÜ ME COK ONEM VERIYORUM YANI ALTIMDA KÜÇÜK KALAN...
  6. D

Sizce tvs apache commuter mi?

Baslik biraz sacma gelebilir ama tvs apache commuter sinifinda yer alıyor. Ancak genellikle kuryeler yerine keyif icin kullanılıyor. Diger commuterlere göre daha hizli daha yakisikli (her ne kadar guzellik goreceli bir kavram olsada) Daha kalıplı rakiplerine gore Ehliyetimi almadan motor almak...
  7. D

daelim roadwin alınır mı?

Daelim roadwin alınır herhangi bir kronik rahatsızlığı varmi:). Sorun çıkartır mı sonucta kore malı daha iyi dir Çin lilere gore die düşünüyorum
  8. D

max. 800 tl ye carbon kask önerisi

Merhaba ekipman icin 1200 lira gibi bir miktar ayirdim.BU miktarın 800 tl si ile carbon bir kask ariyorum. Yardımcı olun lutfen . Birde mont icin prohel Colombia yada venom dynamic mont alicam hangisini almaliyim. 4riders deri mont alicaktim fakat deriyle yazin yanarim die almaktan vazgeçtim
  9. D

Sizce hangisi daha iyi

Merhaba Tvs apache almayi düşünüyorum.Herşeyi ile hosuma gidiyor ancak cok titresim olur korkusundan cesaret edemiyor. Bu yüzden kuba cr1 rks 200 veya 150 mondial z ones 150 veya 180 gibi modellerede bakiyorum. Sizce hangisini almaliyim tvs de dahil lutfen bu tür araclari kullananlar...
  10. D

tvs apache 180 cc Türkiye de

Arkadaslar motobeste yeni tvsler gelmis 180 cc ayni motor ve arkayi disk yapmislar fiyat ise biraz ucuk olmus sanki 7250 lira
  11. D

500 tlye alinabilecek deri mont önerisi

500liraya deri mont varmi varsa onerirmisiniz
  12. D

tvs apache 2013 ve 2014 arasında ki 700 liralik fark garib degilmi

Merhaba arkadaşlar Tvs apache 2014 leri 5800 civari 2013 sifirlarida 5300 civari bu fiyat farki neden kaynaklaniyor 2014te sadece kirmizi ve gri renkler degistirilmis alan varsa titresim hakkında bilgi verebilirmi
  13. D

Cbr 125 r ne kadar eder

Merhaba arkadaslar daha onceden cbr mi almaliyim yoksa tvs mi diyo sizlere sormustum ve buyuk çoğunlukla cbr125 almaya karar verdim ancak piyasayadaki fiyatlar cok degisik sizce 2.Cbr125 2012 model 11000 dekli motora max ne kadar verilirr sahibi 6800 yazmis Birde 8000 km de 2013 bir motor var...
  14. D

tvs apache mi yoksa cbr 125 mi yardim

Merhaba abilerim ve kardeslerim ben dogan 17 yaşındayım Barkin bayoglu ve motovloglar sayesinde motosiklet asigi oldum. Ancak hic bir sekilde motora binmedim scooterda almak istemiyorum babami zor ikna ettim butcem ekipmanlar hersey dail 8500-9000 tl arasi ben ya Cbr 125 yada tvs apache...

Yeni mesajlar