Arama sonuçlarınız

1. L

Yamaha majesty çanta demiri ariyorum

Arkadaslar internette çanta demiri 250 ile 300 arasında değişiyor elinde olupta satmak isteyen varsa uygun fiyatlı alak istiyorum
  2. L

hangi hava filtresi?

Arkadaşlar iyi günler iyi sürüşler dilerim. majesty 400'üm var filtrelerini değiştirmek istiyorum sipariş vereceğim ama karşıma iki marka çıktı karar vermedim.yağ filtresi için hiflo, mann ve orjinal yamaha. hava filtreleri için okyami ve champion. hangisi daha iyidir öneriniz var
  3. L

Ege bolgesi yamaha servis oneri

Arkadaslar majesty 400 debriyaj icin servise girecek. Onerisi olan varmi?
  4. L

majesty 400 titreşim sorunu

arkadslar majesty 400 aldım ama 0 ile 40 km hız aralıgında titreşim cok var kalkarkende var ama 40 dan sonra kesiyor. bu sorun hakkında yardımcı olabilirmisiniz.
  5. L

Majesty 400 mü x max 250 mi

Arkadaslar iki motor arasinda kaldim. Genelde artcili kullaniyorum motoru rahat yormayan bir motor aradim butceme gore iki motor arasinda kaldim. Majesty 400 21bin km 2005 model. x max 250 2013 model 7500 km. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. L

yuki maxi scooter

arkadaşlar yuki nin maxi scooter ını almayı düşünüyorum. zn250t modeli , 2014 model daha 3000 km de. bu motor hakkında motor ömrü, kalitesi vs. bilgilerinizi acilen bekliyorum
  7. L

sava lastik

arkadaslar chopper ma lastik alacağım ama karar veremedim malum duygusal sebeplerden dolayı. sava lastik ( MC 7 )ile karşılaştım goodyear teknolojisiyle üretiliyormus kullananlar veya bilgisi olanlardan yardım istiyorum.
  8. L

geniş lastik takmak

arkadaslar benim keeway supershadow 250 motorun lastiği değişecek. michelin sıfır lastik buldum uygun fiyata ama ebatlarında bi sorunum var. orjinali 130/90/15 buldugum lastik 140/70/15 sizce uyar mı sürtünme yaratır mı? acil yardıma ihtiyacım var.

Yeni mesajlar