Arama sonuçlarınız

1. karacabeg

Tekirdağda motosiklet kazası

TEKİRDAĞ Namık Kemal Üniversitesi öğrencisi olan, eğitim masraflarını karşılamak için bir lokantada motosikletli kurye olarak çalışan 21 yaşındaki Hakkı Gökdemir, siparişi teslim ettikten sonra dönüşte geçirdiği kazada vefat etti. Namık Kemal Üniveristesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu...
  2. karacabeg

Değişen ön amörtsiör keçesi ve yağ kaçağı NC700S

Hem danışmak hem de canım sıkıldı paylaşmak istedim İki hafta önce NC700S in ön keçelerinin patladığını farkettim ( Kronik sorunmuş arkadaşlar alacak arkadaşlar NC700 serilerinde dikkatli olsunlar.) Servisin tanesine 110 TL fiyat çekmesi nedeni ile orjinal honda yedek parça satan bir yerden...
  3. karacabeg

Satılık gri CBF150 12binde 2011 model

Kilometresi orjinaldir. Herhangi bir kazası veya arızası yoktur. Tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştır. 12.000 bakımını da Honda Otoseverde yaptırdım. Honda servis kayıtlarında hem km hem yapılan işlemler görünmektedir. Alan kişinin bu sezon için ayrıca hiç bir şey yaptırmasına gerek...
  4. karacabeg

gidonu çevirince gaz veriyor Yardım !

İyi akşamlar arkadaşlar. Akşamüstü elcikleri değiştirttim ,aldığım yer yapıverdi montajını da. ama gaz kolu takılı kalmadan, gaz teli takılı kalıyor. özellikle gidonu sağa çevirince gaz veriyor kendi kendine. 5bin devirlere kadar çıkabiliyor. neresi takılı kalıyor olabilir nereye bakmalıyım...
  5. karacabeg

Kenan Sofuoğlu: Bebeğim uyanamıyor dua edin

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, beyin kanaması geçiren ve halen yoğun bakımda olan 4 aylık oğlu Hamza için dua istedi. 14 Mart'ta dünyaya gelen ve 2 Mayıs’ta Alanya’da beyin kanaması geçiren minik Hamza, özel bir hastanede ameliyat edilmişti. Halen tedavisi süren oğlunun ellerini...
  6. karacabeg

Eğitim sonrası ilk kaza

Haftasonu GS2 Eğitimini aldım servisten inmiş bir otobüsle evin yolunu tutmuştum kulağımda da hala en son denemek için kullandığım CBF1000 inin motor sesi vardı. 3 Şeritli yolun orta şeridinde giden otobüs son saniyeleri yaklaşan yeşil ışığı geçip taralı alanı falanda geçtikten sonra bir ara...
  7. karacabeg

Toplatılma kararı verilen motosiklet farları

Almış olan veya almayı düşünen arkadaşımız varsa bilginize Deltaforce marka motosiklet farı Deltaforce motosiklet stop farı Toplatılacak ürünlerden ellerinde bulunanların, üreticiye başvurması gerektiği belirtildi. Açıklamada, “Bakanlığımızca, 4703 Sayılı Kanun kapsamında...
  8. karacabeg

Motorcu Yolda küçüktür Ama böcek değildir

Çok anlamlı geldi video izlemeyen arkadaşlar olabilir diye paylaşmak istedim.

Yeni mesajlar