Arama sonuçlarınız

1. F

Kawasaki Kullanıcıları yardım

Arkadaşlar yeni almış olduğum kawasaki Zx10R da sormak istediğim bir şey var. motorda iki düğme dikkatimi çekti ve ne olduğunu çözemedim sanki işlevide yok gibi geliyor ama siz deneyimli arkadaşlarımdan da bilgi almak istedim. koyduğum iki resimden birinde ''LAP'' düğmesi ve diğer resimde ki...
  2. F

Aciill Yardım Kawasaki zx10r

arkadaşlar çalışan motorum çalışmaz oldu.. Bir gün öncesi motorumu çalıştırdım ısındıktan sonra kapattım. Havalar soğuk olduğu için motorumu günde bi kez çalıştırıp ısınmasını bekliyorum. Yanlız bugün motorum çalışmadı. Akşam üstü o kadar denememe rağmen tam çalışcak gibi oluyo çalışmıyor...
  3. F

Tetikleme kapağı

Motorumun düşmesi sonucu tetikleme kapağı çatladı ve yağ boşaldı. Fakat bu arada biraz yol yapılmış. Fazla değil belkş 1 km bile değil ama şimdi korktuğum başıma gelirmi diye düşünüyorum. Acaba motorda bir skntı olmuşmudur :( Motorum Kawasaki zx10r
  4. F

SeLamlar Konya dan Faruk

Herkeze slm lar.. Yaşım 28 konyadan katılıyorum aranıza. Mesleğim ortopedi Medikal Cerrahi teknisyenlik. Motorum : Kawasaki ZX 10R Siyah Farkındayım ki siz arkadaşlarım kadar belkide çok büyük motor aşkı olan biri değilim. Ama ben ufak yaşlardan beri tutkun olduğum tek motor kawasaki ninja...

Yeni mesajlar