Arama sonuçlarınız

1. D

Debriyaj teli kopma mı kesme mi?

Merhaba Herkese Bugün motorumla gezme planlarım tadsız bir süprizle yalan oldu. Motoru otoparktan çıkarırken fark ettim ki debriyaj telim aşağıdaki gibi kopuk. Motorumu en son 3-4 hafta önce kullandım herhangi bir sorun yoktu. 3 hafta önce de siteden bir vatandaşla bahçe sulama konusunda...
  2. D

Marş Rolesinden Gelen Kablo Koptu ::sos::

Merhaba Sayın Forum Sakinleri Motorun marşı çalışmıyordu, marşın altına bakınca kopan kabloyu gördüm. Anladığım kadarıyla sarı ve yeşil kablo bastığım tuşun altında 2 farklı yere bağlanıyor, ben tuşa bastığımda devre tamamlanıyor ve motor marş basıyor. Ancak ucu koptuğu için motoru...
  3. D

F650 GS Gaz Sorunu

Merhaba Arkadaşlar 2007 F650GS sahibiyim (tek silindir). Bugün motorumu çalıştırdığımda gaz koluna dokunmamama rağmen kafasına göre 3k 4k sonra da redline'a kadar gaz açtı, enjeksiyonu kapatarak durdurabildim. Gaz kolum dokunmadan gaz açıyor kapıyor diyebiliriz sıkıntıya. Bu sıkıntıyı kendim...
  4. D

Yalama yapmış vida yardım

Merhaba Arkadaşlar F650 GS motosikletimin aküsü bitti. Ben de aşağıdaki videoya göre aküyü sökmek istiyorum. Evde akü şarjı için alet var. https://www.youtube.com/watch?v=Rw23D6YRZnk&t=32s&ab_channel=LabCoatPaul Video dakar bende normal versiyon var 2007. Ancak negatif uçtaki vida yalama...
  5. D

Keşan civarı motosiklet ustası

Merhaba Arkadaşlar 2007 F650GS ile 2 teker dünyasına hızlı bir giriş yaptım. Arka tekerimde sorun var. Kendi kendine iniyor muhtemelen patlak. Keşan - Malkara arasında bir kamyon kaza yapmıştı onun yanından geçmek zorunda kaldım muhtemelen cam kırığı girdi. Şambrelli lastik, xiaomi el...
  6. D

FC Moto Ekipman Büyük Geldi :/

Merhaba Arkadaşlar 6 parça ekipman aldım FCMoto'dan. Size chartlara dikkat ettim mezurayla 5er kez ölçerek aldım ancak pantolon uzun geldi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Gümrük vergisi + kargo ödedim, şimdi iade etsem iade kargo masrafı, yeni siparişte kargo masrafı, tekrar girişte gümrük...
  7. D

FC Moto Sipariş Sabır Testi

Merhaba arkadaşlar FC moto üzerinden 14 Temmuz günü takım taklavatı sipariş etmiştim. Detaylar için aşağıya önceki konu bağlantımı bırakıyorum. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/207902-fc-moto-ekipmanlar-tamam-egitim-yok-motor-tavsiyesi-alinir.html Kargomun son durumu aşağıdaki...
  8. D

FC Moto Ekipmanlar tamam, eğitim yok:/ motor tavsiyesi alınır

Merhaba Arkadaşlar FCmoto üzerinden tüm takım taklavatı sipariş ettim. Ürün linkleri 1- https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Tornado-3-Moto-Tex-Jacket/SubProducts/Revit-Tornado-3-Moto-Tex-Jacket-0010 2-...
  9. D

Adana kask ödünç verecek var mı?

Selam arkadaşlar Adana merkez ( iller bankası civarı ) kask ödünç arıyorum. Motorum ve ekipmanım yok ancak ehliyetim var. Arkadaşım R25 aldı. Benim de eski sistemde alınmış A2 ehliyetim var, azıcık tecrübem de var bugün kullandım 15 dk kadar gayet güzel takılıyorum ancak kaskim yok arkadaşın...
  10. D

Egzoz aranıyor !!

Merhabalar Yakın zamanda MT-03 almayı düşünüyorum. İnternette gezinirken çok tatlı bir sesi olduğunu gördüğüm şu egzozu taktırmak istiyorum. Egzoz linki Videodan linki aldığım için bu ürün şu an yok gözüküyor. Bu ürünü türkiyede ya da yurtdışında nerelerden nasıl temin edebilirim? Bu...
  11. D

Adana Lastikçi Tavsiyesi

Selamlar Adana'da arkadaşım R25 satın alıyor 2018 0 kısmetse yarına. Soruma gelecek olursak; Arkadaşım lastik olarak Rosso 2 lastik taktırmak istiyor. Lastiği nereden satın alırız nasıl taktırırız en uygun şekilde. Bu işlerin biraz acemisiyiz. Tavsiye ve önerilerinizi bekleriz. Koruma takozu...
  12. D

Adana MT kurs tavsiyesi yardım

Merhaba ahali Çok yakın bir arkadaşım Adana'da motosiklet kursuna yazılmak istiyor. Yaşı 26 olduğundan A2 ya da A'ya başvuracak. Hiç motora binmemiş B ehliyeti var ancak manuel araç az kullanmış. Bisiklet kullanmayı biliyor. Adana'da hangi kursları önerirsiniz ? İlgili ve direksiyon...
  13. D

İzmir Motosiklet Ekipman Mağazası Yardım

Merhaba arkadaşlar İzmir'de iş bulmamla beraber kenara 3-5 birşeyler atmaya başladım. Ekipmanları tamamladıktan sonra motor almayı düşünüyorum. Kask mont eldiven bot vb. ekipmanları gidip deneyebileceğim, beni doğru yönlendirebilecek bilinçli çalışanları olan bir ekipman mağazasına ihtiyacım...
  14. D

louis.de alışveriş yardım

İyi günler arkadaşlar Kuzenim Almanya'da staj yaptığı için bu fırsatı kaçırmayayım dedim. louis'den alışveriş yapacağım bavulla getirecek. yalnız louis.de almanca bir site, dil seçme seçeneğini bulamadım ülke seçince dil değişiyor ingilizcem var ancak great britain seçince ingiltere mağazaları...
  15. D

Bütçe Hesabı Yardım Talebi

Merhaba Arkadaşlar Yaşım 25, İzmir'de çalışmaya başladım ve hayalim olan motora ulaşmak için ilk adımı attım. Bu hafta ilk maaşım yatacak ve para biriktirmeye başlıyorum. Hayalimdeki motor mt-03 Motosiklet fiyatı hariç sigorta + ruhsat çıkarma + muayene + ekipman vs. aşağı yukarı hangi...
  16. D

Başlangıç motoru mt-09

Kaynak : https://www.facebook.com/motosikletdunyasi/?fref=photo Motosiklet.net'in karikatürünü yapmışlar :queen::queen: Not : Sayfanın reklamını yapmak için değil, çalıntı paylaşım yapmamak için ekledim sayfa linkini, herhangi bir bağım yok sayfayla sadece takip ediyorum.
  17. D

Forumda Ciddi Tartışanlara Çare

Forumu çok ciddiye alıp birbirine girenlere gelsin. Azıcık sakin :P
  18. D

YENİ HONDA CBR CIVIC

Bu sefer linç edileceğim kesin banlanmasak bari :queen: bence ailesi izin vermemiş bir motor tutkunu olabilir benim gibi :salut::salut:
  19. D

Shakira naptın bacım sen

https://www.facebook.com/shakira/photos/pcb.10153495146059560/10153495144374560/?type=1&theater Shakira'nın facebook sayfasında paylaşıldı bu fotoğraf, ekipman olarak çok eksikleri var, kendisini kınıyoruz :queen::queen: ( Bu konu geyik amaçlı açılmıştır bu konuda bile polemiğe girebilecek...
  20. D

Berlinden alışveriş

Merhaba arkadaşlar Arkadaşım biryerden çekilişle şampiyonlar ligi finali kazanmış beni de davet etti, cuma akşam Berline gidip pazar döneceğiz. Berlinde motosiklet mağazası olarak nereleri önerirsiniz ? neler alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

Yeni mesajlar