Arama sonuçlarınız

1. catdog

Satılık Kask Ve Mont

Merhaba arkadaşlar. Dün motorumu sattım. Simdi ise çok az kullandığım kaskımı ve montumu satıyorum. Aşağıda bir fotoğraf var. Detaylı görmek isteyenlere farklı fotoğraflar gönderebilirim. Aşağıda ürünlerin detaylarını ve fiyatlarını da veriyorum. İkisini birlikte almak isteyen olursa biraz daha...
  2. catdog

2006 Dadyw Dd250e-9

Motor satılmıştır.
  3. catdog

Bıraksam mı devam mı etsem kadar veremedim

Merhaba arkadaşlar. Bazılarınız hatırlayabilir bundan 2.5 ay önce motorumu almıştıum ve 4. gününde talihsiz bir şekilde büyük bir çukura girip düştüm. Düşerken de sağ diz ön çapraz bağım koptu. Ameliyattı, fizik tedaviydi derken ancak kendime gelebildim. Tabi bu sırada motorum otoparkta yattı...
  4. catdog

İlk Hafta, İlk Kaza

Merhaba arkadaşlar. Bazılarınızın bildiği gibi motorumu geçen cumartesi günü aldım. Pazartesi plaka işlemlerini yaptırmak için motorumla önce aykona sonra da şirkete gittim. Plaka aynı güne yetişmediği için şirket otoparkında bıraktım. Ertesi gün plakamı aldım. Akşam işten eve dönerken vatan...
  5. catdog

Otopark bulamadım. Tavsiyesi olan?

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda motosikletimi alacağım. Yalnız evimin yakınındaki 1'i kapalı 3 otoparka fiyat sordum ama 3'ü de motosiklet almadığını söyledi. Son ihtimal evimin önündeki elektrik direğine zincirleyip, disk kilidi takıp, branda örteceğim ama önceliğim otoparka parketmek. Ben...
  6. catdog

Bir selam da benden

Merhabalar. Adım Tahsin, 24 yaşındayım. Yaklaşık 1-2 aydır aralıklarla buraya giriyorum, forumlara bakıyorum. Üye olup mesaj yazmak bugüne nasipmiş :) . Siteye yeni gelen arkadaşların yazılarını görün de bir de ben selam vereyim dedim. Motorum yok, tecrübem de yok. Seneye mart nisana kadar...

Yeni mesajlar