Arama sonuçlarınız

1. motosero

soguk havada mars sorunu

Herkese selamlar.havalar sogudu. sabah gaz vererek calistiramiyorum.normaldede sadece mars dugmesiyle calisiyor.gaz vererek marsa basarsam calismiyor.jigle ile calistirmak imkansiz.sadece mars dugmesine basip calistiriyorum soguk olunca hemen stop ediyor.calistiktan sonra gaz verince stop...
  2. motosero

stator tarandaki yag

Herkese selamlar Xtreme max 200 motorumun stator kapaginda .sente icin baktigimda yag gordum. kapagini soktum baya bir yag akti .durum normalmi sizce.simdiden tesekkurler.
  3. motosero

tuhaf bir karbüratör sorunu

Herkese selamlar.yoğun kar nedeniyle ustaya gidemedim arkadaşlar.bugun tekrar çalıştırdım motorumu.önceki konum.rölanti düzensizliği. 1-motor jigle ile tek marşta çalıştı. 2-hava filtresi. buji ve karbüratör temiz durumda. 3-yüksek devir ve gaz verildiğinde bir sorun yok. gelelim...
  4. motosero

rolanti duzensizligi

Selamlar ustalar.500 km de mondial x trememax 200 motorum var.motorum yuksek rolantide calisiyor.rolantiyi normal seviyelere indirdigimde 5 sn icinde stop ediyor.karburatoru temizledim ve bir sorun gormedim.subap ayarinami baktirayim?karburatoru mu degistireyim?
  5. motosero

ayak marsinin gaddarligi

Herkese selamlar ustalar.iki gundur motoru stop edince yag kokusu geliyordu meger egsoza damlamis sizan yag.ayak marsinin vidasi debriyaj kapagini 1 cm civari zedelemis ince ince yag kaciriyor. Tamir kaynak olurmu? Olsada randiman verirmi? Yenisi 40-50tl Simdiden tesekkurler
  6. motosero

ural motor nostaljik bmw tarzı

selam dostlar.. ural motor bu sene sınırlı sayıda bir model üretecekmiş.gercekten tutku yaratan motorlar solo modeli 280 000 ruble. tl karsılıgı 17 000 sizce degermi?.Ama chopper hevesi uyandırıyor insanda. klasiklern yerini illaki tutamaz.

Yeni mesajlar