Arama sonuçlarınız

1. Gökhan_Aygün

"TommyGun, Espresso, Cyan ve Mustafa" ile Birtat Köftecisi (KIRKLARELİ).

Herkese Selamlar, Espresso ağabeyin taşınmasını bahane edip, Kırklareli yönüne bir gezi planı yaptık. Bu plan dahilinde, Opet (Çatalca/Subaşı) buluşmalı, Birtat Köftecisi (Kırklareli) rotamız vardı. ---------------- Katılımcılar YAMAHA/X-MAX 250 (Espresso) SUZUKI/V-Strom 650A (Cyan)...
  2. Gökhan_Aygün

"Nikkfurie, Cyan ve TommyGun" ile Ahmet Bey Köftecisi.

Herkese Selamlar, Opet (Çatalca/Subaşı) buluşmalı, Ahmet Bey Köftecisi (Kırklareli/Lüleburgaz) rotamız vardı. Bu vesile ile Nikkfurie nickli üyemiz ile tanışmık olduk. Bizlerle sürmek istediği için de kendi adıma teşekkür ediyorum. ---------------- Katılımcılar BMW/R1200GS (Nikkfurie)...
  3. Gökhan_Aygün

Fırça ile Sürülecek Zincir Yağının Karışımı Nasıldı?

Selamlar, En son zincir yağlarının boşa para olduğunu düşünüp, sürüş sonrası motosikleti garaja koymadan önce (motosiklet sıcakken) çıkma yağ sürer, öyle zinciri yağlar ve motosikleti sabaha hazırlardım. Sonrasında bir arkadaş bir karışım önermişti, dişli yağı mı? 90 numara yağ mı? şanzıman...
  4. Gökhan_Aygün

Bilgisayarın Wİ-Fİ Bağlantısını (Modemi) Görmeme Problemi [ÇÖZÜMÜ]

1-) Ağ Bağlantıları açılır. 2-) Wi-Fi yazan ibarenin üzerine gelip, mouse/sağ click yapılır. 3-) Karşınıza gelecek olan "Wi-fi Özellikleri" ekranından "Yapılandır" tuşuna basılır. 4-) Devamında karşınıza gelecek olan pencerede "Gelişmiş" sekmesine tıklanır. 5-) Country Region (2.4 GHZ) kısmına...
  5. Gökhan_Aygün

D-Smart Abonelik İptali Nasıl Yapılır? / (Basit Yöntem)

1-) 0850 266 0266 numaralı telefonu arayıp, iptal talebimizi sesli olarak iletiyoruz. (Bu sadece bir prosedür, bunu yapın ve bir daha aramayın!) 2-) E-devlet üzerinden iptal talebinizi gerçekleştirin. (İnternet bankacılığı ile giriniz.) 3-) Her ihtimale karşı faks da çekiniz. (Şu an güncel faks...
  6. Gökhan_Aygün

Ezio41, Tommygun, Gurcanozturk, Cyan ve Kerem34_ ile köfte uğrunda Edirne/Uzunköprü

Hayatın getirdiği monoton tempodan kurtulmak, dostlar ile iki kelam etmek, kısacası yaşamın rüzgarını ensemizde hissedebilmek için .. bu sefer köftesi ile meşhur Köfteci Niyazi'ye gittik Özellikle Ezio41 kardeşimiz, Kocaeli'nden Edirne'ye gelerek Gangsta Team (Iron Butt Association) puanını +1...
  7. Gökhan_Aygün

Motosiklet Kiralamak (NC750X DCT) & Darlık - Teke - Bozhane

Herkese Selamlar, Bir süredir aklımda "motosiklet kiralama" fikri dolaşıyordu, bunu 23.10.2021 tarihinde gerçekleştirdim ve bu konuda arayışı olan arkadaşlar için yaşadığım tecrübeyi videoya dönüştürmek istedim. Fark ettim ki internette bu konu ile alakalı kimse düzgün ve net bir bilgi...
  8. Gökhan_Aygün

Espresso, Ezio41, Garip, Mustafa, Kerem34_, Cyan, Gurcanozturk, Tommygun ve ben :)

Herkese Selamlar, Bu sefer Gebze/Kocaeli buluşmalı, feribot ile Yalova'ya geçip Bursa'ya bir "merhaba" deyip geri döndüğümüz bir rotamız vardı .. Başlangıç olarak "İdo Eskihisar Feribot" iskelesinde Buluştuk (Gebze/Kocaeli) Buradan feribota binip "Topçular Feribot" iskelesinde indik...
  9. Gökhan_Aygün

" Ezio41, Cyan, GurcanOzturk ve TommyGun " ile İğneada'ya Yolculuk

Selamlar, Forumdan tanıştığım ve, Kocaeli il temsilcisi olduğunu bildiğim " Ezio41, " Gizli formüller ile bira ürettiğini öğrendiğim " Gurcanozturk, " Genç kızların sevgilisi, İtalyan erkeği olan " Cyan, " ve tabii ki katil " Tommygun, " ile Çatalca'dan İğneada'ya yolculuk yaptık ...
  10. Gökhan_Aygün

" tommygun " ile Çekmeköy'den Kandıra'ya Yolculuk ..

Selamlar, Forumdan tanıştığım, eskiden yanında çekiç taşıdığını bildiğim tehlikeli bir gangster olan " tommygun " ile " kendisinin liderliğinde " bir yolculuk yaptık .. ---------------------------------- İzlenen Rota ; Buluşma Noktası Çekmeköy, Nişantepe - Şile Otoyolu, Alemdağ Şile Yolu...
  11. Gökhan_Aygün

Trofeo Marka Fren Balatasını Bilen / Kullanan Var Mı ?

Selamlar, Ön fren diskimi değiştirecek olmamla beraber güzel bir balata alayım diye geziniyordum, normalde orijinal ürün şu ve ebatları ( 102 * 40,0 * 11,5 ) https://urun.n11.com/fren-ve-ekipmanlari/honda-cbr-500-r-2013-2016-nissin-on-fren-balatasi-P422617811 " Ona vereceğim paranın yarısı...
  12. Gökhan_Aygün

1 Haftada 10 Cennet Tatil Bölgesi Görmek ❗

Otomobil ile gerçekleştirdiğim bir rota ancak gezgin motosiklet kullanıcı dostlarımın da işine yarayacak yerleri gördüğümü düşünüyorum. Video uzun, merak ettiğiniz yerler için hangi saniyeler arası nereyi gösterdiğim ile ilgili bilgilere açıklama kısmından ulaşabilirsiniz. Güzergah İzmir...
  13. Gökhan_Aygün

1990 Model / Honda Transalp 600 Arka Fren Kampana Nerede Buluruz ? ( XL 600V )

Selamlar, Arkadaşımın adam etmeye çalıştığı bir motosikleti var, ancak Honda'ya gittik yok, Maslak Oto Sanayi'de motosiklet dükkanlarını gezdik yine yok .. Bu motosikletin arka fren kampanasını nereden buluruz ? Motosiklet şu ;
  14. Gökhan_Aygün

Racing, Sport Touring ve Super Sport Motosikletler İçin Telefon Tutucu / UYGULADIM !

Herkese Selamlar, " Telefon tutucuyu motosikletin neresine koyabilirim " ? düşüncesinden yola çıkarak, arabalarda kullanmış olduğumuz vantuzlu telefon tutacağını motosikletime uyguladım ... bence başarılı oldu. Tabii resimleri görünce " o telefon öyle düşer ya boş iş bu " diyenlerin olacağını...
  15. Gökhan_Aygün

Kasko Fiyatı Daima Yüksek Olan / Düşük Olan Motosikletler ?

Selamlar, Burada eminim ki 30 yaş üstünde olan ve çok motosiklet değiştirmiş kullanıcılar vardır, onların deneyimine dayanarak şöyle bir soru sormak istiyorum. Kaskosu daima yüksek çıkan ya da daima kabul edilebilir çıkan motosiklet marka/model var mıdır ? Gelecekte hayalini kurduğum bazı...
  16. Gökhan_Aygün

Zorunlu Trafik Sigortası'nın Hizmetinden Faydalanan Var Mı ?

Selamlar, Sorum başlıktaki gibi, zorunlu trafik sigortasını hep " zorunlu / zorla bize kitleyecekler " kafası ile yaptırdığım için, kaza anında karşı tarafın masrafını ödemek dışında, bir işe yarayacağını düşünmemiştim. Ama geçende bir arkadaşım; " lastiğin patlarsa sigorta şirketini ara...
  17. Gökhan_Aygün

Kopya Anahtar İle Yaşanan H. I. S. S Problemi ( Cbr500 R)

Selamlar, Zamanında Maslak'ta "Orijinal anahtarı kayıp edersem alternatif olsun" diyerekten immobilizierli orijinal anahtarı kopyalatmıştım. Anahtar kaybetme huyum olduğu için de hep kopya anahtar ile gezdim, (Bu arada kopya anahtar direksiyon dahi kitlemiyor, sadece motosikletin çalışması...
  18. Gökhan_Aygün

Sürekli düşünmek ve Konsantrasyon bozukluğu ..

Selam Herkese, Konsantrasyon bozukluğu mudur ? tıbbi bir adı var mıdır ? bilmiyorum ama bir süredir şunu yaşıyorum. Örnek ; Bir arkadaşım bir şey anlatıyor onu dinliyorum daha doğrusu dinlediğimi zannediyorum ama aklımda sürekli başka şeyler dönüyor, farklı düşünceler .. ne düşünüyorum ? onun...
  19. Gökhan_Aygün

Yağmur sonrası zinciri " hemen yağla, hemen yağla " abartı mı ? ne yapılmalı ?

Herkese Selamlar, Yıllarca scooter kullandıktan sonra 1 - 2 ay sonra zinciri olan bir motosiklete geçeceğim ( tabir biraz tuhaf oldu :bounce: ) Tabii ben işe gel - git amaçlı kullandığım için kar, yağmur, dolu, felaket, çığ v.b. her koşulda yola çıkıyorum. Tabii bunu bilen ve duyan dostlarım...
  20. Gökhan_Aygün

NC 700 X alsam ne olur ? NC 750 X alsam ne olur ?

Selam Arkadaşlar, Kafamda NC 700 X ya da NC 750 X alma planı yer alıyor, açıkçası " alayım sezon bitince satayım " düşüncesinden ziyade, kendisi benim uzun süre ulaşım aracım olacak. Sadece merak ettiğim şu ; Ben normalde 18.000 - 20.000 arası bir bütçe ayırdığım için, NC 700 X modelini o...