Arama sonuçlarınız

1. emc2

yazlık file mont - 4 mevsim mont - korumalı denim pantolon

-Riderdenim poyraz modeli yazlık file mont sadece 2 kez Antalya sıcaklarında kullanıldı. onun dışında daha yüksek kesimler ve ya serin havalarda üşütebilir. Bedenimdeki hacim artışından dolayı kullanılamıyor. dirsek ve omuzlarda sastec 2 korumalar sırtta eva köpük koruma mevcut. sürtünme...
  2. emc2

Hangi firmanın logosu daha güzel

Markaların kalite ve bilinirlik algısından ziyade estetik olarak hangi logo sizin tercihiniz.
  3. emc2

650 cc üzeri enduro-turing

Merhaba arkadaşlar kalabalık yapmak istemiyorum, bu modeller defalarca konuşuld tartışıldı. varsa bana yardımcı olabilecek konu başlığı oraya da yönlendirebilirsiniz. Derdimi Anlatayım 2005 model Transalp sahibiyim. ve şuan satışta. yaza kadar bir müddet bişey almayayım diyordum ancak kendimi...
  4. emc2

Antalyadan Tekirdağ'a güzergah önerisi

Merhaba arkadaşlar. işim gereği 7-8 ay boyunca çalışacağım Tekirdağ'a, ikamet ettiğim Antalya dan motosikletimi de alarak gelmeyi düşünüyorum. amacım İstanbul trafiğine köprü prosedürlerine girmeden pazar günü oy kullanır kullanmaz yola çıkmak. mesafe olarak çok fark olmadığı için aşağıda...
  5. emc2

XL700 V Transalp mi yoksa NC700 X mi

Arkadaşlar merhaba kısa bir 200 cc maceramdan sonra yavaş yavaş kaşınmaya başladım. gençlik yıllarımın efsane motosikleti transalp in tekrar depreştirdiği bu kaşıntı. o muydu bu muydu derken NC700 x e kadar geldi. şimdi gelelim sizlerin de kararımda yardımcı olmanızı istediğim modeller için...
  6. emc2

beykonak- Kumluca-ANTALYA motocross yarışları

Merhaba arkadaşlar, Bu pazar günü Antalya'nın Kumluca ilçesi Beykonak beldesinde düzenlenen motocross yarışlarında birçok şehirden katılan birbirinden yetenekli yarışmacılarla gerçekleştirilen yarışları sizlerle paylaşmak istedim. İşlerimden dolayı gece geç saatlere kalmama rağmen yükledim...
  7. emc2

İnazuma-Mt125-Pulsar200ns-Duke200-wolf 250

Herkese Merhaba. Foruma yeni üye oldum. Ehliyetimide yeni aldım. anlaşıldığı üzere aranıza yeni katılacak birisiyim. Biliyorum başlıkta yazdığım modeller birbiriyle çok karşılaştırıldı. Kimisi aynı kefede değil dedi kimisi konforunu kimisi fiyat performans oranını kimisi albenisini övdü...
  8. emc2

benden de merhaba

Öncelikle Herkesin Kurban bayramını tebrik ederim. Ben 36 yaşındayım Ispartalıyım. Ama işim gereği Türkiyenin heryerinde yaşıyor olabilirim. 1.83 boyunda 85 kiloyum. Motorsiklet merakım hafiften enduro üzerine. Asıl amaç uzak yol gezileri ve yol dışı hafif parkurlar üzerine. az buçuk kampçılık...