Arama sonuçlarınız

1. BySmith

Motorun ön kollarını kesmeden alçaltma/pıstırma ?

Öncelikle Abilerim,kardeşlerim meraba.Ben Ahmet Cem siteye üye olalı çok olmadı 2 ay felan.Şimdi bende 125 MH Drift var ve ön süspansyondan alçaltmayı,pıstırmayı düşünüyorum ama yayları kestirmeden.O kolları yukarı cıkartılıyormus.Nasıl yapıldıgını bılen varmı diye soracaktım ve yaparsam ne gibi...
  2. BySmith

Motoruma sticker rengi?

Arkadaşlar ve abilerim bugün motoruma sticker atcam.Daha dogurus kırmızı var ama değiştircem.Motorum 125 MH Drift.Rengi gri ve kırmızı pek yakışmıyo fosforlu yeşil veya koyu yeşil nasıl olur? Ama şimdi kafalıga karbon cektık on camına felan fara acık mavi film cektik.Griye sizce mavi sticker...
  3. BySmith

Motoruma Yazacagım Lakap Arıyorum

Arkadaşlar ve abilerim öncelikle merhaba.Bende mg vardı sattım drift aldım sonunda :) modifiyeye de basladım.Ama motoruma lakap düşünüyorum şimdi ve yan kapagına yazdırcam.Böyle motorum o isimle anılsın istiyorum.Ama öyle peugeot'cular gibi apaçice isimler olmasın lütfen.En yakın arkadaşımla...
  4. BySmith

Motorumu nasıl daha hızlı yaparım

Arkadaşlar meraba.Öncelikle burda yeniyim.Bende mondial mg 125 var.Herşeyi orjinal (dişli vb.)Otobanda ibreyi sona dayadım (120) Sizce neler yaparak motorumun hızını,gücünü,performansını artırabilirim.Ciddiye alırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.