Arama sonuçlarınız

1. CT.ATC

Motosiklet'e Geri Dönüş?

Arladaşlar merhaba, Forumun güzel zamanlarında üyelik tarihimden ve yaptığım katkılardan da gördüğünüz üzere, mt-07nin 18bine satılıp, r25'in 14.500 e verildiği zamanlar daha genç yaşlarımda motosiklete başladım. Mondial vulture mr150, daha sonra xtreme max 150 vs. Derken evlendim ve araba...
  2. CT.ATC

Bir Sezon Daha Aynı Motosikletle, Ama Nasıl?

Herkese merhaba, bir çok kişi gibi bende tamamen duygusal nedenlerden dolayı bir sezon daha motorumu kullanmayı düşünüyorum.:pr: Yaklaşık 2.5 senedir kullanmakta olduğum Mondial Vulture modeli aslında beni tatmin ediyor. Gözüm lükse kaysa da, içimde bir enduro aşkı yanıp tutuşsa da malesef...
  3. CT.ATC

Kışlık Eldiven 100tl'ye Kadar Öneri 2016 (Tatlı Su Motorcuları Giremez)

Kışın motosiklet kullanan arkadaşları buraya alalım. Malum kış geldi çattı, ellerimiz patladı çatladı uf oldu. Naçizane öğrenci bütçemizle ancak 100 tl gibi bir rakam ayırabiliyoruz şimdilik. Aranan özellikler; -Su geçirmez(45 dk'lık sağanaklar) -Soğuk geçirmez(en fazla 1 saatlik 0 santigrat...
  4. CT.ATC

Scrambler projesinde egzoz patlaması alev atması?

Merhabalar forum ahalisi, konuyu daha aktif olan moto sohbete açmamın nedeni başımın belaya girmeden önce sizlerinde fikirleriyle hızlıca bir çözüm bulmam lazım. Benim mondial vulture 150 scrambler projem var kendimce, bu proje içinde fısır fısır gelen egzozu biraz tok bir ses yapalım diye...
  5. CT.ATC

Moto GP Son Yarış Valencia Bugün!

Moto GP'nin son yarışı bugün saat 3 te koşulacak arkadaşlar. Çok heyecanlı bir yarış olacağa benziyor o yüzden izlemek için kanal araması yaptım ama düz uydulu televizyondan izlemek mümkün değil sanırım. İnternetten izlemek mümkünse link atalım arkadaşlar. Yarış öncesi ve sonrası yorumları bu...
  6. CT.ATC

Aşırı Tok Ses?

İnternette gezinirken şu videoya rastladım, 125 cc gibi düşük hacimli bir motordan nasıl bu kadar tatlı ve tok bir ses alınabilir?:santa:
  7. CT.ATC

Street Tracker'a Adım Adım

Değerli abilerim ve arkadaşlarım, uzun zamandır uğraştığım motorum Vulture'u street tracker yapmaya çalışıyorum. Baya ilerleme kaydettim fakat bir yerde kaldım, yardımınıza ihtiyacım var. Sorum şu : Motorumun far tası nikelaj, fakat ben parlak siyah bir görüntü istiyorum. Direk siyah far tası...
  8. CT.ATC

Kalkışlarda ses ile kafa kaldırması? Yardım

Merhaba arkadaşlar, motoruma iki kişi binince kalkışlarda 2. vitese geçmeye yakın şöyle tak diye bir ses geliyor ardından ön kafa kaldırıyor çok hafif, amörtisörlerin rahatlayıp tekrar basıldığını görüyorum. Birde bu sorun mesela rampa olan tali yoldan ana yola çıkarken ikinci vitese...
  9. CT.ATC

Dunlop Korumalı Su Geçirmez Bot 60TL?

Merhaba arkadaşlar, bugun yağan yağmura normal deri botlarımla yakalanınca su geçirmeyen bir çizme baktım. Malum öğrenciyiz.. Bunu buldum baya fiyatı uygun koruması falan da var fiyatı da şeklide güzel, ne diyorsunuz motorcuya gelir mi...
  10. CT.ATC

Commuter-Touring Lastik Seçimi

MICHELIN 120/80-16 60P City Grip lastiği nasıl bilirsiniz arkadaşlar kullananlar var mı? F/P ürünü olarak görülebilir mi fiyatı 150-180 arası değişiyor, diğer ürünlerin fiyatı baya kalın. Şuan ki lastiğim stok 110/90-16 ve tamamen Nylon özellikle ıslak zeminde felaket kayıyor 10mm standart...