Arama sonuçlarınız

1. A

4 Mevsim Mont Önerisi

Herkese merhabalar arkadaşlar. Arora Max T ile aranıza katıldım. Mersinde yaşıyorum. 5 Bin Tl civarı alabileceğim hangi mont modellerini önerbilirsiniz? (Su geçirmeyen, çıkarılabilen astarlı modellereden düşünüyorum.)
  2. A

Scooter tavsiyeleriniz?

Merhaba arkadaşlar. Bu sene kpss ile memur olarak atandım. İşe gidip gelmek için scooter düşünüyorum. Motorla aram iyidir. Haftaiçi istasyona gidip geleceğim haftasonu da uzun yol yapabileceğim (örn 250 km) uygun yakıtlı bir scooter düşünüyorum. Bütçe olarak 4 bin tl düşünüyorum. Önerileriniz...
  3. A

motosiklet koymak için yer.

iyi günler abilerim. motorumu köyden çarşıya getirmek istiyorum. (apartmanda yaşıyorum ve bahçesi var.) ancak ailem hırsızlık konusunda çok tedirginler. kaynakçı bir arkadaşla demir profilden motora göre bir yer yapmayı düşünüyorum. üstüne bir çinko yanları da yine demirden ızgaralarla...
  4. A

b+a2 ehliyet hakkında

iyi günler abilerim size bir şey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. sağ dizim bükülmüyor. önce sağlık ocağından rapor aldım emniyet kabul etmedi (dosyam tam sertifikalar vs) bana git bir ortopedi doktorundan rapor al dedi. ben de b+a2 sürücü belgesi alabilir raporunu aldım...
  5. A

lütfen yardım edin -sağlık raporu hakkında :(

iyi günler abilerim benim bir sıkıntım var ve sizlerin fikirlerini almak istiyorum. bundan 4 sene önce ayağımdan ameliyat oldum ve geçirdiğim operasyonlar sonucunda sağ dizimi hareket ettiremiyorum. geçen yaz ehliyet almak için bir kursa başvurdum bütün sınavlardan geçtim ve dosyamı aldım. ancak...
  6. A

karbüratör değiştirmek sorunu halleder mi ?

iyi günler sevgili forum üyeleri. daha önce de bu konu hakkında konu açmıştım mondial 125 mg deluxe motorumun yakıtından memnun değilim. 1 litre ile 25 km yol gidiyorum. bu hafta sonu da motorumu tamire getireceğim ve karbüratörünü değiştireceğim sizce herhangi bir sorun yaşar mıyım ? yakıt...
  7. A

bunlar motoruma olur mu ?

iyi günler bu aralar sis farıyla ilgili baya araştırma yaptım ve kafama bu lambalar takıldı. bunlardan alıp motorun korkuluğuna taksam olur mu herhangi bir sorun yaşar mıyım ? http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/12-volt-3x1-w-power-led-spot-ampul-gunisigi-125003485 ---------- Mesajlar...
  8. A

sis farı montajı ?

iyi günler değerli forum üyeleri. mondial 125 mg deluxe motoruma sis farı alacağım ancak nasıl takılacağını bilmiyorum. biraz araştırdım röle falan gerekiyormuş ama bu konuda hiç bilgim yok. bu sis farlarını nasıl takacağım bana şemalı bir şekilde yardımcı olur musunuz ?
  9. A

mondial 125 mg deluxe çok yakıyor

iyi günler sevgili abilerim kardeşlerim.bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ve pek çok şey öğrendim. şimdi gelelim soruma: benim mondial 125 mg deluxe motosikletim var. Motorum aşırı derece benzin yakıyor bunun sebebi ne olabilir ? 1 litre benzin ile 25 km ancak gidiyor. aynı zamanda motorum...