Arama sonuçlarınız

1. harung

Kışlık Motosiklet Ekipman İncelemesi

Öncelikle bu postu açmamın sebebi ekipman konusunda bilgi paylaşımının az olmasından ileri geliyor. Kış için alışveriş yapalı yaklaşık ikibuçuk ay oldu bu esnada araştırmama rağmen bazı konularda hatalarım oldu. Düşündüm de belki alışveriş yapmaya gidecek arkadaşlar okur ve istifade ederler...
  2. harung

Honda cbr 250 r 2013 20.000 de

http://sahibinden.com/220446400 Forumdan arkadaşlara yardımcı olurum
  3. harung

Köpekler gerçekten insanların dostu mudur?

Öncelikle hayvan sever olduğumu belirtmeme izin verin. Fakat küçükken köpeklerle ilgili yaşadığım kötü anılar sebebiyle hep bi köpek fobim olmuştur. Yakin zamanda ailecek yine (eğitimli) köpeklerden ucuz yirttigimiza belirteyim. Bugün bir gazetede okuduğum haber bana bu soruyu yine sordurdu...
  4. harung

Pulsar 200 NS Lastik Önerileri

Arkadaşlar Pulsar 200 NS sahibiyim henüz lastikleri değiştirmedim bir iki ufak tefek kayma harici bir kaza atlatmadım ama lastikler hiç güven vermiyor, lastik ölçülerini aşağıda belirtiyorum bütçe olarak kısıtlama yapmak istemiyorum sonuç olarak lastik en mühim konu.. MotoLastikten Köksal Bey...
  5. harung

Sabah Sabah bir kaza haberi..

Her gün kaza haberi.. Terörden çok trafik kazasında gidiyor canlar.. Kaza Kepez Mahallesi Solak Köyü Yol ayrımı mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Satılmış Öztürk (33) Solak Köyü Yol ayrımı kavşağında kırmızı ışıkta geçmek isteyince, kavşaktan dönüş yapan Mehmet Kantarcı (28)...
  6. harung

Yeni Üyenizden Herkese Selamlar : )

Merhaba Arkadaşlar, yeni aranıza katılıyorum uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyordum verimli bir forum olduğunu görünce katılmak istedim. Henüz motorum yok maalesef hayatımda da hiç kullanmadım fakat istanbul trafiği beni motor sahibi yapacak gibi görünyor bakalım hayırlısı :) umarım...

Yeni mesajlar