Arama sonuçlarınız

1. H

Ekipman alınacak güvenli siteler.

Öncelikle herkese iyi günler, selamlar. Ben K.Maraş ta yaşıyorum ve burda ekipman alıncak çok bir yer yok. Buldum bi kaç tane ama onlarıda hiç takmasam daha korunaklı olurum. kaliteleri çok düşük mecbur netten sipariş etmek zorundayım. Bildiginiz önceden alışveriş yaptıgınız güvenilir bir site...
  2. H

Bi yardım :)

Sa öncelikle. yaklaşık 2 3 saat sonra direksiyon sınavına gircem ama 3 haftadır günlük güneşlik olan hava bozuldu ve yagmur yagdı. Yollar ve test yapılacak alanlar kayganlaştı haliyle. Daha önce bir defa yagmurda kullanmışlıgım var ondada scoter siteden çıkarken kapıda yatmıştı zaten. İyici...
  3. H

Motor Seçimi. O mu ? Bu mu ?

Öncelikle Sa. 2 gün sonra direksiyon sınavı var allahın izniyle sag salim ehliyeti almış olacam bu hafta içi ve birde motor. Kahramanmaraş ta yaşadıgım için fazla motor bulamıyorum zaten ama iki 3 tane motor denk geldi. Kararsız kaldıgım için sizlerden fikir almak istedim...
  4. H

İlk motor için Yardım...

Sa abilerim. Ben 17 yaşındayım ve yaklaşık olarak ekimin son haftası ehliyet elime geçmiş olacak. Motora scooter la başladım yaklışak 7 8 ay kullandım ve şimdi ehliyette oldugundan bir super sport motor alacagım. Boy 1:92 Kilo 86.. İri biriyim yani :D Ve yaklaşık 2 yılın birikimi 3 Bin...

Yeni mesajlar