Arama sonuçlarınız

1. O

Motosikletin kalkiş esnasinda silkelenmesi

Merhaba arkadaşlar size daha once yasadigim ve çogu motosiklet tamircisinin çözemedigi bir problemi anlaticagim. Motosikletim kalkiş esnasinda sadece debriyaji birakirken tam kavrayip hareket edicegi anda tirrt diye bir ses cikarip motoru silkeliyerek kalkis yapiyodu hatta debriyaji tam o sesi...
  2. O

8-9 bine az yakan 250 cc maxiscooter

Degerli arkadaslar 200 cc chopper aldim rahat ama yakiti fazla idi hizi azdi ve sehir icinde cok agirdi motor donmuyordu sattim 200 cc super sport aldim iyi guzel bastimmi gidiyo sehir icinde kivrak yanliz rahatlik pek yok ve vitesliden hem ben sikildim hemde esiminde motor kullanmasini...
  3. O

aramizda usta varmi

Arkadaslar motorumda bir sorun var kuba superlight 200 Ustamla denemedigim kalmadi kirk kere sokup topladik biktim Motorum 1 viteste ilk kalarken tam yarim debriyajdayken tirrt diye bis ses yapiyo ve silkeliyo motor sogukken bu sorun yok ama motor isindiktan sonra bu sorun oluyo yokusta...
  4. O

yakit tuketimi

Arkadaslar bende kuba superlight 200 var kime sorsam en fazla sikistirsan bile 3.5 litre yakiyo diyo basmazsan 2.5 litresyi goruyo diyo ama benim motor kalkislar 3500 devirde seyir hizim 5000 devirde 3.5 litre yakiyo basarsam surekli 4 u geciyo benim motordami bi sorun var yoksa digerleri biraz...
  5. O

tahliye vanasi

Arkadaşlar bu karburatorun altindaki benzin tahliye vidasinin acikmi kapalimi olmasi gerekiyo nette arastirdim kimisi acik diyo kimisi kapali diyo benimki su an kapali mantikli olanda kapali olmasi gibi geliyo ama net bir bilgisi olan varsa cevabini bekliyorum.
  6. O

debriyaj kaçırması

Arkadaşlar kuba superlight 200 motosikletimde kalkista titreme gibi bir silkeleme oluyodu ve tirrt diye ses cikariyodu servise gittim aradim arastirdim Kaplinleri degistir dediler zinciri dislileri debriyaj tasi debriyaj seti balata osu busu derken her bir agizdan baska bi laf hepsini dinlemeye...
  7. O

daelim s2 250

Arkadaslar bu motor hakkinda ne dusunuyorsunuz daha once kullanan varsa bilgi verebilirmi en onemlisi yedek parcasini nerden temin edebilirim
  8. O

superlight 200

arkadaslar motor temiz herhangi bi sikiniti yok 8000 km de yag sogutmali karburatorlu 1.5 senelik garanti var 2013 trafige cikisli subab ayari yapildi yagi degisti on disliyi 17 yaptim su an iki kisi 160 kg yukle 18 krs yakiyo stabil hizi 90-100 km orjinal 15 disli duruyo yaninda vericegim 15...
  9. O

Tavsiye

Arkadaslar uzun yola gidebilecegim max 5000 tl butce ile az km yapmis cok eski olmayan artcimla 100 km ile rahat seyredebilecegim gerektiginde 120 yi gorebilecegim az yakan (yani 4 litreyi gecmese ne guzel olur) canta takip esyalarimi yukleyebilecegim(bu kriterden dolayi scooterlara yakin...
  10. O

yakit

Arkadaslar benim kuba superlight 200 motorum var 4 litre benzin ile anca 90 km gidiyorum normalmi buji degisti subab ayarida yapildi hava filitreside temiz baska bi sebebi varmidir kullanim seklim 70-80 e kadar seri sonra ayni hizda devam
  11. O

4500 tl ye ne alinir

Arkadaslar şuan motor fln alicagim yok seneye belki dusunebilirim. Max 4500-5000 e ikinci el olur cok km yapmamis temiz 140 i rahat gorecek otobanda nereye kacicagini bilmeyen kucuk kurbaga durumuna dusurmeyecek yanlarina arkasina chopper gibi canta asabilecegim uzun yol yapabilecegim tasarruflu...
  12. O

karburator ayari

Merhaba arkadaslar Kuba superlight 200 motorum var bi kac sorum olacak size bana vakit ayiripta cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurler 1. si Karburator ayarini bozmadan once genelde 5 ci viteste son gaz giderken yakit yetmiyormus gibi tekleyip duruyodu ara ara sebebi nedir sizce 2. Si su...
  13. O

kalkista gelen ses

Merhaba arkadaslar kuba superlight 200 motorum var hafif gazla yavas kalkislarda bi vuruntu gibi takir tukur ses geliyo 2 kisiyken dahada artiyo motorcuya gittim yok zincirden yok disli takozundan diyolar ama dislide zincirde tas gibi ses bana on taraftan geliyo gibi geldi sanzimandanmi geliyo...

Yeni mesajlar