Arama sonuçlarınız

1. doğa1

Ankara Moto Kamp Gurubu Tanışma Etkinliği 02-04-2016

Merhaba Arkadaşlar; Ankara da ikamet eden yada çevre vilayetlerde olan biriyseniz. Motosiklet ile seyahat etmeyi seviyor , hafta sonları şehir içi ve şehir dışı doğal ve kültürel faliyetler de bir gurup butunluğu içinde yer almak istiyorsanız ,Ankara Moto Kamp gurubu doğru adres olacaktır...
  2. doğa1

Ankara Moto Kamp Eskişehir - Adahisar Köyü - Porsuk Çayı Etkinliği

Merhabalar ; Eskiden Ankara Kucuk CC olarak paylaşımlarımız oluyordu Şimdi Moto Kamp Gurubu olarak yola devam ediyoruz. Eskişehir Adahisar Köyü yakınlarında Bir Kamp yaparak sezon açılışını yapalım istedik.[/url][/IMG] Bahar gelmiş dağlara ovalara , bahçelere e bi resim almamak olmazdı. Kamp...
  3. doğa1

(11-09-2015 Cumartesi )Ankara - Canım Sıkıldı Az Turlayim Gezisi .. :)

Merhaba Motosiklet severler.Uzun zamandır istediğim V Strom a sonunda kavuştum.. :) Cumartesi öğleye doğru Çamlıdere veya Beypazarı taraflarına bir gezi yapmayı düşünüyorum,bana eşlik etmek isteyen olursa memnuniyet duyarım.Hatta kamp yapmak isteyen olursa oda fena olmaz.:)Cep numaramı buraya...
  4. doğa1

Ankara Kucuk CC Akçakoca , 7 Göller , Işıkdağı Etkinliği...

Merhaba arkadaşlar ; Aslında etkinlik duyurusu 2 hafta öncesinden yapıldı Fakat yayınlanmadığı için forumda birçok gezgin durumdan haberdar olamadı.. :farao:Neyse geziye çıkmak farz olmuştu bayram izniyle senelik izinde birleşince super oldu.Başladım hazırlıklara , hazırlıklar geziden daha...
  5. doğa1

Motosiklet Hayattır.. Şahane bir yazı...

Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet hayattır. Birçok babanın korkusu oğlunun motosiklete binmesidir.Ölümden ve başka her türlü tehlikeli durumun çocuklarının başına gelmesinden korkarlar. Benim senin başına gelmesinden en çok korktuğum şey ise hayatın zevklerini almadan yaşayan bir...
  6. doğa1

Ankara Kucuk CC Bulusma (18-07-2014) Çamkoru ' Kampı

Merhaba Arkadaşlar; Haftasonu gurubun adına tekil bir etkinlikde bulundum,:) Bu etkinliği sizinle paylaşayım arkadaşlar.. İlk resimde motor nasıl yuklenmez , doğru yukleme yapılmazsa nekadar yer heba olur onu görüyorsunuz .. :cherry: [/url][/IMG] Yukardaki resimde o arkamda duran koca sırt...
  7. doğa1

Ankara Kucuk CC Bulusma (13-06-2014) Pazar ..

Merhaba arkadaşlar; Ankara Kucuk CC gurubu Ankara Öğretmen Evinde bulusuyor.. :cat: Katılımlarınızı bekliyoruz.... Katılım saat 19:00 itibariyle başlıyacak olup , gurup dağılana kadar devam edecektir. Yani toplanma saatinden itibaren gurup dağılana kadar etkinliğe katılabilirsiniz.. RAmazan...
  8. doğa1

Ankara - Gölbaşı AR & EF piknik ve kamp alanı Tanışma Etkinliği..

Merhaba arkadaşlar; Arkadaşlar; Ankara Kucuk CC Gurubu yarın Ankara öğretmen evinde toplanıyor..:flower: İftar saatine yakın bulusacağız,saat 19:00 itibariyle toplanılmaya başlanılacak. Niyetli arkadaşlarımız ister oranın Ankara manzaralı kafesinde her keseye hitab eden uygun menülerinden...