Arama sonuçlarınız

1. dgsnozr

İkinci Motosiklet Ne Olmalı?

Herkese merhabalar ve kazasız belasız sürüşler üstadlar ve kardeşlerim. Şimdi Keewaysuperlight 150 motosikletim var. 2 ay falan oldu alalı. Henüz 860 km civarı yol yaptım. İlk motosikletim. 2015 mart ayı gibi satmayı düşünüyorum. Aktif olarak tepe tepe kullanıyorum. Yani havadan bir şey...
  2. dgsnozr

Hafta Sonu Kısa Ama Keyifli Bir Yol

Evet rotamız Bolu merkezden Mudurnu'ya doğru 1 günlük bir gezi. Mesafe 54 km. Ama gerek hava durumu gerekse mevsimsel renkler görülmeye değerdi. Tabi altımızda 150 cc olunca rampalarda baya düştü hız ama ortalama 70-80 km arası gittik geldik.
  3. dgsnozr

El Marşı

Arkadaşlar merhaba baktım dolandım hem forumda hem başka yerlerde ama kesin bir bilgiye ulaşamadım. Şimdi 5 gün önce Keeway Superlight 150'mi alarak aranıza yeni katıldım. Motosikleti alırken sahibi konjektör getirtmiş ama taktırmamış satacağı için sorun o dedi. O değişecek sonra akü şarj olacak...
  4. dgsnozr

Kırıkkale'den Selam Olsun

Evet üstadlar, abiler ve kardeşlerim aslında Bolu'da okuyorum ama memleket ve plaka burası ne yapalım :)Yazın başında ailemi güç bela ikna edip ehliyet kursuna yazıldık B'nin yanında A2'yi de eklettik. Sonra motosiklet için karın ağrısı başladı ben ekipmanımı dizmiştim bile tabi aile karşı yine...

Yeni mesajlar