Arama sonuçlarınız

1. S

Uzun bir sıkıntıdan sonra ilk motorum vulture 150

evet sonunda ailemi ikna ettim ve bugün diğer modellere bakarken 2. el almayı planlarken karşıma Mondial mr vulture 150 çıktı. chopper tarzı sevdiğimden midir bilmem ama tarzı gerçekten hoşuma gitti. Çinliden uzak durun diyenler vardı fakat fiyat farkı gerçekten fazla olduğundan bu modeli aldım...
  2. S

Bir Anda Karşı Çıkan Aile Apaçiler Sağolsun !!!

Evet öncelikle aylardır araştırma yapıp alacağım motorun kararını vermiştim. Parasını da hazırlamıştım. Tam alacakken Ankara da bolca rastlayacağınız apaçiler ve son zamanlardaki motor kaza haberleri ailemin bir anda karar değiştirmesine sebep oldu. Üniversiteye götürme hayalim vardı motorumu...
  3. S

uzun süren araştırmalar ve bütçem sonunda TİGER 250 ve MCT 250 arasında kaldım

İyi Bayramlar .. Kolay gelsin uzun süredir motor almak için araştırma yapıyorum daha önce fazla bir tecrübem yok ama cruizer tarzı motor almak istiyorum . Öğrenciyim bütçem dolayısıyla ve yetkili servis ağından dolayı MCT 250 ve TİGER 250 arasında kaldım. Bir nevi başlangıç motoru olarak...
  4. S

Acemi yardım bekliyor :)

Öncelikle bu forumu bir süredir takip etmekteyim. Paylaşımlar sohbetler vs. çok hoşuma gittiğinden kayıt olma ihtiyacı duydum. Uzun süredir motor merakım vardı fakat Nasip olmadı. Nasip olursa 1-2 Hafta içinde motor almak istiyorum. Hayalim olan Chopper tarzı motorlardan almayı...

Yeni mesajlar