Arama sonuçlarınız

1. mehmet1.

Diyot

Merhaba arkadaşlar cg motorumun elektrik tesisatını değiştim beyinin hemen yanında bitane diyot var neye yarıyor bu ateşleme ile bi alakası varmı acaba 2tane bacağı var bende bağlı değil bunun kablosu motorda ateşleme sıkıntısı var bununla alakası varımı acaba y teşekkürler foğraf atamadım...
  2. mehmet1.

Ateşleme sorunu

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba benim başıma tuhaf bir sorun geldi çözümü nasıl olacak bulamadım motorum ateşleme yapıyor ama ateşleme kablosunu bujiye tam değdirdiğimde stop ediyor elimle tutup arada biraz boşluk bırakınca sorunsuz çalışıyor kabloyu bujinin başına takar takmaz stop ediyor...
  3. mehmet1.

Yüksek Voltaj

slm arkadaşlar rs1 50 cc scorter akü voltajı yüsek geliyor ölçtüğüm zaman 20 30 voltlara kadar çıkıyor normal değeri 13.8 14 volt olmalı değilmi ve motor aküyü şarj etmiyor konjektördendir diye gittim yeni konjektör aldım yine aynı voltaj yüksek geliyor akü şarj olmuyor statörden olabilirmi yada...
  4. mehmet1.

BENZİNLİ MOTORU ELEKTRİKLİ YAPMA!!!

Merhaba arkadaşlar yotubede bir video buldum ve benimde uzun zamandır düşündüğüm bişeydi paylaşmak istedim acaba videoda olan sistemi trafikten çekilmiş bir motosiklete yapıp trafiğe çıkıla bilirmi elektrikli diye benim çok hoşuma gitti fikir hem vitesli hem elektrikli siz ne...
  5. mehmet1.

Yardım edin kartel yalama oldu!!!!!

:pr: Arkadaşlar cg 125 çinli motorumun alt yağ tapasının yuvasu yalama oldu vida boşa dönüyor yağ kaçırıyor ne yapmam lazım motoru dağıtmadan diş açıla bilirmi sadece bi civata için kartel değişmek istemiyorum nasıl olacak evde kılavuz setim yok motorcuda olurmu yada olsa bile yapılırmı...
  6. mehmet1.

ELEKTRİK SORUNU LÜFEN YARDIM

Slm arkadaşlar geçengün çin malı cg motorumun statörünü değiştirdim motor sorunsuz çalıştı ama bugün indim motoru çalıştırdım sonra stop etti bende kutupları ölçtüm akü bitmiş hiç elektrik gelmiyor motora aküyü sökünce stop ediyor normalde aküyü söksende çalışıyordu ama şu an çalışmıyor lütfen...
  7. mehmet1.

şasi boyama ve muayne

Arkadaşlar bende bitane çin malı cg motor var ben bu motorun şasisini boyayıp başka renk yapmak istiyorum muaynede bi sorun oluştururmu kusur felan modifiye amaçlı sadece
  8. mehmet1.

Debriyaj Kapak Contası

slm Arkadaşlar abiler size bi sorum olacak motorum debriyaj kapak contasından yağ kaçırıyordu bende yeni conta ile değiştirdim eski conta kalıntılarını tamamen temizlediğim halde yağ damlatıyor. bu conta kaç adet takılıyor 1 tane değilmi bi türlü adam edemedim şu motoru ofrfff:pl: Bide neden bu...
  9. mehmet1.

Farları Yakınca motosiklet stop ediyor

Slm abilerim cg 125 Çin motorumun tesisat kabloların eskidiği için kendim yeni tesisat kablosu yapıp onu taktım aynsına bakarak yeniledim hersey çalışıyor ama farı açtığım anda motor stop ediyor ::evil::::evil::yardımlarınızı bekliyorum sinir etti bu motor beni valla
  10. mehmet1.

İşte Benim cafe racer projem

Yapım aşamalarını atamadım ellerim yağlı olduğu için eski halini ve yeni cafe racer denilirmi onuda bilmiyorum benim tarzım olan halinin fotoları toplam herşey dahil boyası jantı şeridi cartı curtu hepsine 400 lira gitti yorumlarınızı bekliyorum. (motorum parçaları bulunmadığı için cafe racere...
  11. mehmet1.

Karter kapağı

Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var. Bundan 5_6 AY önce debriyaj balatasını degiştim. Ve kapak contasını değiştim ve karter kapağının vidalarını sıkıca sıkmama rağmen geçen gün bide baktım ki motor yağ kaçırıyor sonra civataları kontrol ettim hepsi el ile söküle bilecek kadar gevşemiş...
  12. mehmet1.

Çin malı motorların ömrü

Arkadaşlar çin malı 125 cc motosikletlerin ortalama ömrü kaç bin km hep merak etmişimdir benimki şu an 24 binde cg125 armode daha ne kadar dayanır bakımlarını zamanında yapıyorum sürekli
  13. mehmet1.

Buda Arka Stop Led Projem

Buda kendi yaptığım arka stop led projem hıı bu arada yapmayı düşünenler ledleri ucuz olanlardan almayın ışığı kötü kaliteli olanların metresini ben 15 tl ye aldım bide 7.5 tl var işe yaramaz. [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  14. mehmet1.

Kendi Yaptığım Led Far Projesi

Mrb arkadaşlar kendi yaptığım led farı sizinle paylaşmak istedim cg orjinal eski tip sarı ampülü söküp farın içerisine şerit led ampül koydum çok süper oldu x neon gibi :):queen: daha sinyal ampülleride lede çeviricem inşallah...:thumleft:[/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  15. mehmet1.

evde cg 125 restoresi

YER OLMADIĞI İÇİN EVİN ÇİNDE DAĞITTIM SIFIRDAN SÜZDÜM MOTORU İŞİM ÇOK OLDUĞUNDAN DÜZME VE DAĞITMA RESİMLERİNİ KOYAMADIM. NASIL OLMUŞ AMA:D:queen: 2006 MODEL AMA 2015DEN FARKI YOK ESKİ HALİNİ GÖRSENİZ BERBAT DURUMDAYDI
  16. mehmet1.

EVDE CG 125 RESTORESİ

17. mehmet1.

Katalizör yardım

Selam arkadaşla bugün cg125 çin motorumun geri dönüşümünü söktüm söktüğüm katalizörüde çöpe attım sonra motorum çalıştırdım baktım ses değişik geliyor katalizörü söktüğüm delikten hava sesi geliyor bu deliği nasıl kapatıcam motorcullar tapa tak oraya diyor nasılolacak anlamadım orada tapa...
  18. mehmet1.

Cg 125 çin malı amartisör yardım

slm arkadaşlar cg125 motorumun amartisör yağını değiştirmek için boşalltım. Ama geri nekadar yağ koyacam bilmiyorum her amasöre kaç ml yağ koyacam artı kaç w yağ koymalıyım yardım ederseniz sevinirim. Teşşekürler
  19. mehmet1.

CG125 DEBRİYAJ

Slm arkadaşlar ben foruma yeni kayıt oldum forum kurallarını tam bilmiyorum. Benim sizlere bir sorum olacaktı benim 2006 model bi cg125 armode motosikletim var. Geçen günler motora bindiğimde vitesi bire taktım ve kalktım ama motorum eskisi gibi kalmadığını hissetim eski atikliği kalmamıştı...

Yeni mesajlar