Arama sonuçlarınız

1. Berkay*

Kaza Sonrası Sigorta İle İlgili İki Soru

Merhaba geçen gün araba ile ana yolda giderken tali yoldan süratle gelen araba sol arka kapıya vurdu. Sigortadan biri gelecekmiş pazartesi bakmaya. Fakat iki sorum var. Birincisi araba yapılırken sigorta bize araç tahsis edecek mi? Etmesi için ne yapılmalı? İkincisi ise aracın değer kaybı...
  2. Berkay*

Ekipman Ne Zaman Ucuz Olur?

Merhabalar, yaklaşık 2 yıldır motosiklet için para biriktiriyordum. Sonunda sezon kapanıp motosikletler ucuzlayınca ikinci el bir motosiklet alabileceğim. Motosikleti almadan önce ekipmanlarımı tamamlamak istiyorum. Kask, mont, eldiven, pantolon, bot alacağım. Çok fazla okuduğumdan kafamda az...
  3. Berkay*

Boş Alanda Pratik

Merhabalar, Forumda bakındım ama boş alan arayanlar var hep soruma cevap bulamadım. Ehliyete yazıldık. Babam bir ara sürücü kursunda çalıştığı için kursun motosikletini alıyoruz. Cumartesi günü 1 saat otoparkta motosiklete alıştım. Sonra babam önde ben arkada Beylikdüzü çarşamba pazar alanına...
  4. Berkay*

Arazide motoru sürenler ilgilenirse sevinirim

Ben 16 yaşında 1.76 boyunda 60 kiloyum. Ehliyetsiz trafiğe çıkma dedikleri için biraz araştırdım. Cross motorları hiç düşünmemiştim ama su sıralar gerek araştırmalarımdan ötürü gerekse bir abimin kanuni'nin 250lik cross motorunu yakından inceleme fırsatım olmasından ötürü cross motorlara ilgim...