Arama sonuçlarınız

1. mariner

Acilllll Virago

Arkadaşlar, Yeni motor almak üzere olduğum için motorumu satmak zorundayım. Virago 535, 2001 model, 11000 km.de, kazası, çiziği, eziği bulunmamaktadır. Remus egzostların sesi harikadır. Aküsü Bosch mark akü ile sıfırlandı. Al, bas ve git. Alana şimdiden hayırlı olsun. Not: Elimdeki...
  2. mariner

Satılık Virago 535

Değiştirmek istediğimden dolayı motorumu satmak istiyorum. Yamaha Virago 535 Model: 2001 Km.:10657 Ayrıntılar ve resimler www.sahibinden.com'dan ilan no.:7142365 girilerek görülebilir. Herkese iyi günler dilerim.
  3. mariner

Uzun yola çıkıcam, hele bir bakıverin :)

Arkadaşlar herkese merhaba. Bu hafta, pazartesininde tatil olmasından yararlanarak, biraz kilometre yapmak istiyorum. Muhtemel rota Ankara-İzmir, yada Ankara-İstanbul. :cherry: Şimdiii, sizlerin yardımlarınızı istediğim konu uzun yolda almamız gereken malzemeler. Bu konuda daha önce...
  4. mariner

Selamlar. En sonunda benimde oldu... :)

Selamlar. Siteye uzun zamandır üyeyim. Neredeyse her gün takip ediyorum. Ve en sonunda bende bir motor sahibi oldum: 2001 Yamaha Virago XV535. Bu mutluluğumu sizler ile paylaşmak istedim. Kendinize iyi bakın.
  5. mariner

Ankara'da satılık Enduro arıyorum.

Herkese selam, Ankara'da satılık 250-600 cc. arası temiz enduro motosiklet arıyorum. İlgilenenlere duyurulur.
  6. mariner

Herkese Merhaba...

Merhaba arkadaşlar, Motorsiklet dünyasına yeni girecek birisi olarak tavsiyelerinize ihtiyacım var. Honda CBF250 ve Kawasaki ER-5 modelleri hakkında yorumlarınızı beklerim. Selamlar. :)

Yeni mesajlar