Arama sonuçlarınız

1. biyeybaraküs

ingilizce çeviri yardımı ( 2017 1000 rr sp )

https://www.motorcyclenews.com/bike-reviews/honda/cbr1000rr-fireblade-sp/2019/ nasıl bir güncelleme gelmiş 2019 modellere , 2017 lere uygulanabiliyor mu İngilizcesi ve geniş zamanı olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
  2. biyeybaraküs

şirket aracıyla kazaya karışınca kendi aracımda sigorta primim nasıl çıkar

şirket aracıyla kazaya karışınca kendi aracımda sigorta primim nasıl çıkar başına böyle bir durum gelen var mı
  3. biyeybaraküs

2017 yeni sezon ,yeni yıl hayalleriniz deki motosikletler

yeni yıl geldi ,yeni sezonda açılacak bir kaç ay sonra hayalleriniz neler alınacak motorlar , gelip gelmeyeceği belli olmayan modeller ,ekipmanlar , çıkılacak turlar geziler , yoksa ben memnunun motorumdan zaten para yok her şey kaldığı yerden devam mı edecek vs yeni sezondan beklentileriniz...
  4. biyeybaraküs

Kenan Sofuoğlu 5. kez Dünya Şampiyonu!

Dünya Supersport Şampiyonası'nın İspanya'daki yarışında Kenan Sofuoğlu şampiyonluğunu garantiledi. Cadiz kentinde yer alan 4 bin 423 metrelik Jerez Pisti'nde gerçekleştirilen yarışa pole pozisyonu başlayan sürücüler klasmanı lideri Kawasaki Puccetti takımından Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu...
  5. biyeybaraküs

2017 de 300 cc dünya şampiyonası yarışları başlayacak

FIM and Dorna WSBK Organisation announce the creation of the WorldSSP 300 Championship for 2017.* This new production-based platform is designed to be the new beginner class for the WorldSBK Championship, feeding the higher categories with new talents in the near future. This class will be a...
  6. biyeybaraküs

trafik polisi kasksız motorculardan rüşvetmi alıyor yoksa

allahım ne olur mağara videosu olmasın beni ele güne rezil etme :queen:
  7. biyeybaraküs

Malezya'da Pole Pozisyonu Kenan Sofuoğlu'nun

Malezya’da yapılacak Dünya Supersport Şampiyonası’nın 6. Ayağına milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu pole pozisyonundan başlayacak. Avustralya, Tayland, İspanya, Hollanda ve İtalya'da koşulan ilk 5 yarışın ardından sezonun 6. etabı, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki 5 bin 543 metrelik...
  8. biyeybaraküs

kenan sofuoğlu malezyada 2016 sezonunun 6. yarışına çıkıyor

1.) http://resources.worldsbk.com/files/results/2016/MAS/SSP/L1A/CLA/Results.pdf?version=cfcd208495d565ef66e7dff9f98764da 2.) http://resources.worldsbk.com/files/results/2016/MAS/SSP/L2A/CLA/Results.pdf?version=cfcd208495d565ef66e7dff9f98764da...
  9. biyeybaraküs

harun çabuk Avrupa Gençler Kupası ispanya yarışında birinci oldu

Avrupa Gençler Kupası’nda yarışın milli sporcumuz Harun çabuk İspanya’da birinci oldu. Dünya Şampiyonu milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu’nun ardından Avrupa Gençler Kupası’nda Harun Çabuk’ta İspanya’da birinci oldu. Avrupa Gençler Kupası’nda ülkemizden üç sporcu Aragon pistine çıktı. Bu kupada...
  10. biyeybaraküs

Harun Çabuk Avrupa Gençler Kupası ilk Yarışı İspanya’da birinci oldu

Avrupa Gençler Kupası’nda yarışın milli sporcumuz Harun çabuk İspanya’da birinci oldu. Dünya Şampiyonu milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu’nun ardından Avrupa Gençler Kupası’nda Harun Çabuk’ta İspanya’da birinci oldu. Avrupa Gençler Kupası’nda ülkemizden üç sporcu Aragon pistine çıktı. Bu kupada...
  11. biyeybaraküs

MT.NET GECE VARDİYESİ NE İŞİNİZ VAR BU SAATTE FORUMDA

gündüz mesaj atmak yasaktır ona göre
  12. biyeybaraküs

Bu sezon yeni motor alanlar yenileyenler buraya

kriz var, döviz kurundaki artış ,fiyatlar çok yükseldi ,2. eli sıfırından pahalı ,sigorta fiyatları vs bu sezon motor zor alınır çok denildi .Her yılki klasik dönem mi yoksa gerçekten öylemi kim motor aldı sattı görelim bakalım
  13. biyeybaraküs

Suzuki Suzuki GSXR 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Karşınızda uzun bir aradan sonra gsxr 750 , benim bildiğim en son 2010 da gelmiş türkiye ye (bilen varsa yazsın ) Suzuki dağıtımcısının el değiştirmesiyle beraber tekrardan internet sitesinde uzun bir aradan sonra modeller kısmında var ama fiyat yok ilk parti 2016 lar ne zaman gelir tabii oda...
  14. biyeybaraküs

MOTOSİKLET.NET YENİ ÜYE KAYIT MASASI VE BEKLEME SALONU

gelir gelmez sorusu olanlar ,başlangıç motoru , ybr mi cbf sorun sorabildiğiniz kadar cevaplayan illaki çıkar malum yeni başlayan en basit şeyleri bile bilmiyor foruma hoşgeldiniz ben yatıyorum yalnız bildiğim bir şey olursa yarın cevaplarım :queen:
  15. biyeybaraküs

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

motosiklette tek plaka olduğundan kaybettiğinde yeni (eski plaka iptal ) plaka ve ruhsat değişikliği gerekiyor diye biliyorum bir araştır da gelişmeleri buraya yaz bizde öğrenelim dışarıda (resmi olmayan yollardan )mühürlü plaka bastırmak çok zor değil bildiğim kadarıyla ama emniyete...
  16. biyeybaraküs

Mt Otomobil Alım-Satım & Modeller Hakkında Yorum/Bilgi Paylaşım Başlığı

araba almak ve satmak isteyenler bu başlık ta buluşsa kullandığımız modeller hakkında bilgi alışverişinde bulunsa fena olmaz mı ilk soru benden gelsin kış gelmeden bir araba almam lazım malum tatlı su motorcusuyum opel astra 1.3 cdti sedan olabilecek modellerden...
  17. biyeybaraküs

nedir bu flow player tam ekran sorunu

trt deki iki teker bir dünya belgeselini izlemeye çalışıyorum http://www.trtturk.com/program/detay/2-teker-1-dunya.html#arsiv6034 videolar küçücük tam ekran yapamadım bir türlü videonun köşesinde de flow player yazıyor var mıdır bir çözümü arkadaşlar küçük ekranda mı izlemek zorundayız
  18. biyeybaraküs

600 rr dan 1260 km de çıkma dunlop sportmax 214 lastik

600 rr dan 1260 km de çıkma dunlop sportmax D 214 lastik arka http://www.motolastik.com/dunlop-sportmax-d214-180-55zr17-73w-j-pmu29945 ön http://www.motolastik.com/dunlop-sportmax-d214-120-70zr17-58w-j-pmu29944 2015 2. hafta üretimlidir yama yırtık kesik fitil yoktur isteyenler özelden...
  19. biyeybaraküs

60 tl ye 3 tane sj cam wifi geldi

siparişi verdim göğüs bandı ve pil için sabah annem dedi kargon geldi. ulen uyku sersemi açıyorum kutu ağır allah allah bu işte bir tuhaflık var açınca birde ne göreyim 3 tane sj 4000 wifi adıma fatura edilmiş oh mis :queen: iade edeceğim tabiiki

Yeni mesajlar