Arama sonuçlarınız

1. koraycbr

Istanbul Park Pist Günü

Merhabalar 27-28 Temmuz Intercity İstanbul Park motosiklet seansı için 4 adet giriş biletim var. Maalesef arkadaşlarım gelemeyecek aldığım fiyattan verebilirim isteyene. Pist ile ilgili merak ettikleriniz varsa da bu vesileyle cevap verebilirim . Caddede olmaz piste gel 😈
  2. koraycbr

TMF Pist Şampiyonası,Ülkü yarış pistinde bir gün :)

Herkese selamlar, 1 Mayıs Pazar günü sezonun ilk yarişini izlemek ve bu işler nasıl yürüyor öğrenmek için 4 Arkadaş Karaman'dan çıkarak 700 km yol teptik. Çok iyi oldu , çok da güzel oldu:flower: Öncelikle organizasyonun amatorlugunden bahsedeyim. Tabi bizim için güzel bir deneyim oldu ama...
  3. koraycbr

Çok şükür kabusmuş,Motoru çalınan arkadaşları çok iyi anladım.

Bir kaç dakika önce neyse ki uyanabildim... Ruyalarimi hemen unuttuğum için de yazmak istedim. Umarım motorları çalınan arkadaşlarım bir an önce kavuşur. Allah yardımcıları olsun. İki gün ugramadigim depoma sabah saatlerinde ürün yüklemeye gidiyorum , deponun önünde taş,sopa,demir...
  4. koraycbr

Bir garip lastik ebatı :) Yardım lütfen

Merhaba forumdaşlar:) Bir süredir efsaneyi diriltmeye çalışıyoruz. Bunun detaylarını daha sonra paylaşacağım :) Motorumuz Kawasaki Gpz 500s 60hp ve 16 inch jantlara sahip. Orjinal ölçüleri : 100-90-16 55S 120-90-16 60S Bu ebatlarda veya 110-80 ön 130-arka ya da 100-80 ön 120-80 arka...
  5. koraycbr

Konyada harika bir moto-drag organizasyonu !

Selamlar abiler,ablalar,arkadaşlar,kardeşler öncelikle herkese kazasız,belasız ve de masrafsız sürüşler... Uzun ve sitem dolu bir yazı olacak baştan söyleyeyim :pr: Her sene olduğu gibi bu sene de motodrag yarışlarının başlamasını iple çekiyordum. Federasyonun yeterince tanıtım yapamayacağını...
  6. koraycbr

KASK Alırken Dikkat ! - Motorun Ne ? :D

Selamlar kardeşler ,abiler Bugün forumdan bir arkadaşıma ekipman almak için bir kaç mağaza gezdik. Mont,Kask,Eldiven,Dizlik baktık. Mağazaları gezerken daha önce de aklıma takılan ve cok rahatsız olduğum bir soruyla hemen hemen her mağazada yine karşılaştım malesef... :pr: -Kolay gelsin Kask...
  7. koraycbr

İstanbuldan İzmire Yarislari izlemeye gidiyorum, Var mi gelen :)

Selamlar 20 Mart Cuma sabahı yola çıkıp, 22 mart Pazar Akşamı İstanbula dönmeyi düşünüyorum. Tmf Pist yarışlarının ilk ayagini izlemek ve yolculuk yapmak isteyen arkadaşlar ,abiler varsa iletişime geçelim. Feribotla Bursaya gecip , kalan 330 km yolu motorumla gitmeyi düşünüyorum. Dönüşü de...
  8. koraycbr

Motosiklet Takasindaki Anlasilamaz Zihniyet

Herkese selamlar; kazasız,belasiz ve de masrafsız sürüşler :) Malum sitede motorumu takasa açık şekilde ilana koydum. Daha önceki tecrubelerimden basıma geleceği bilsem de yine de su kriterlerde motorlarla takas olur diye belirttim. Ancak sizin de başınıza gelmistir her turlu patlak ,catlak...
  9. koraycbr

Ne dersibiz ,Cbr 250 2. el inceleme rehberi hazirlayayim mi ?

Selam arkadaşlar, Cbr 250 hakkında detaylı bir ikinci el rehberi hazirlamayi düşünüyorum talep varsa :) 2011-12-13-14 bütün modellere sahip oldum, belki faydalanmak isteyen olur. Ya da merak edilenleri paylasin ki unutacagim,atlayacagim ya da aklima gelmeyen kisimlara da deginebileyim. Haydi...
  10. koraycbr

Tiger Egzoz Rs 800 Full carbon

Selamlar 5 aylik Tiger Rs800 Carbon egzozum satiliktir. Cbr 250-125 direk uyumlu, diğer tek ve çift silindirlerde de kullanabilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-tiger-rs-800-carbon-250-cbr-125-cbr%2Cgt-250-r-uyumlu-174848266/detay
  11. koraycbr

İstanbul Samsun Ordu CBR 250 R 2180 Km. Bayram gezmesi :)

Selamlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım. Yoğun tempo çalışmaktan yakınıp vakit olsa şöyle gezerim böyle giderim diyordum, oldu... Ev arkadaşımın ( kendisini 'Diablo' olarak tanıtayım ) ablasının düğününe katılmak üzere can yoldaşım Cbr 250R nam-ı değer ıntınımıssını (öyle çağırıyorum...
  12. koraycbr

28 Temmuz İstanbuldan Samsuna gidiyorum var mi gelen

Selamlar şimdiden iyi bayramlar, kazasiz belasiz yolculuklar. 28 temmuz pazartesi sabahi istanbuldan samsuna gidip 1 ağustos sabahi dönüşe gececegim inşallah. Eslik edecek arkadaşlar varsa tanisalim. Cbr 250

Yeni mesajlar