Arama sonuçlarınız

1. T

Düşük bütçe(6000 TL Altı) ile ulaşılabilecek motorlar için rehber niteliğinde başlık

Merhabalar, Bu listeyi aslında modelleri ve alınabilirliklerini görebilmek için hazırladım. Liste tamamen kendi bütçeme ve düşüncelerime göre hazırlanmıştır. İkinci sırada yazan model yılları o fiyatlara ulaşılabilecek modeller içindir. Buradaki motorlar hakkında tavsiye görüş ve...
  2. T

Kenan SOFUOĞLU Yıldız Teknik Üniversitesi'nde

Merhaba, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği 23-24 Martta yapılacak olan OTEK'16(Otomotiv Teknolojileri Etkinliği)'nde Kenan SOFUOĞLU etkinliğin konuşmacılarından biri olacak. O kadar yoğun programı olmasına rağmen etkinlik davetini geri çevirmeyen Kenan abimize ayrıca...
  3. T

Motor marş basmıyor.

Öncelikle Merhaba, Bir hafta önce sabah çıktım biraz turladım sonra motoru kilitledim 2 saat sonra tekrar çalıştırmayı denediğimde marş basmıyordu tam olarak şöyle marşa basıyorsun tık diye bir ses geliyor. Neyse sonra vurdurdum motoru gezdim ettim döndüğümde söndürüp tekrar marşa bastım bu...
  4. T

Adana Metropol Kavşağındaki Motorcular

En son dün akşam olmakla birlikte birkaç sefer gördüğüm bir motorcu grup takılıyor kardeşlerde.. Aralarında megelli250r cbr250 gt250r dün fazladan eski kasa bir 600rr vardı. Acaba burda mıdır o arkadaşlar ?
  5. T

Adana'dan Selam Olsun

Öncelikle Herkese Merhaba, Ben Burak, Adana'da yaşıyorum. Lise son sınıf öğrencisiyim. Çok küçük yaşlardan beri süregelen motosiklet sevdam bu sene patlama noktasına ulaşmış durumda, bu sebepten 2014 başından itibaren motosikletlere bakınmaya başladım ve kafamda alacağım motorları...